Koulupsykologi, opiskeluhuolto, Sastamala Punkala, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työskentelemme yhdessä lasten ja nuorten parhaaksi yhteistyössä perheen ja lähiverkoston kanssa. Koulupsykologina pääset tukemaan lasten ja nuorten kasvua, kehitystä, ja oppimista. Tehtäviisi sisältyvät monipuoliset psykologipalvelut (yksilökohtainen asiakastyö ja yhteisöllinen työ kouluissa). Tule kanssamme kehittämään lasten ja nuorten hyvinvointia!

Tarjoamme tueksesi vahvan, osaavien kollegojen ja muiden asiantuntijoiden verkoston sekä psykologi-esihenkilön. Sinulla on mahdollisuus ja vapaus suunnitella ja toteuttaa työtäsi itsenäisesti. Tarjoamme työnantajana henkilöstöllemme monipuoliset työsuhde-edut, kuten esimerkiksi vuosittaisen Epassi-edun, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä työterveyshuollon.

Tehtävät sijoittuvat Sastamalassa ja Punkalaitumella esi- ja perusopetukseen. Ikaalisissa näiden lisäksi myös toiselle asteelle. Hakulomakkeella voit valita tehtävät, joihin haet.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu psykologi. Katsomme eduksesi työkokemuksen koulupsykologin tehtävistä ja muusta lasten ja nuorten kanssa tehdystä työstä. Otamme huomioon myös pian ammattiin valmistuvat.

Tehtäväkohtainen palkka 3 900 €/kk. Pirkanmaan hyvinvointialueen ulkopuolisilla hakijoilla on mahdollisuus sopia rekrytointilisästä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Sinulla on mahdollisuus keskustella kanssamme yksilöllisestä työkuvasta esim. konsultoivan psykologin roolista (mahdollisuus toteuttaa pääsääntöisesti etätyönä). Otathan siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Tule kanssamme tekemään merkityksellistä työtä ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-536-24/fi_FI