Liikuntapalvelujen sijaisuus, Rovaniemen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2024
  • Hae viimeistään 31.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Rovaniemen kaupungin liikuntapalveluilla on tilanteiden mukaan tarjolla eripituisia sijaisuuksia. Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Rovaniemen kaupungin liikuntapalveluiden sijaisuuksiin. Tarvitsemme sijaisia niin uinninvalvontaan kuin uimaopetukseen sekä erilaisten ryhmäliikuntatuntien ohjaamiseen. Alempaa löydät lisätietoa tehtävistä sekä yhteyshenkilöt.

Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut ja milloin olet käytettävissä. Lähetettyäsi hakemuksen, käsittelemme sen ja kutsumme mahdollisesti haastatteluun. Hakemuksia käydään läpi säännöllisesti ja sijaisuuksia täytetään tarpeen mukaan.
Haastattelussa tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukaisesti edellytetään esitettäväksi, kun työ- tai virkasuhde on voimassa yli kolme kuukautta.

Tehtävään haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry.

Palkkaus kaikkiin tehtäviin määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES:n mukaan.

Uimahalli Vesihiisi

Tarvitsemme Uimahalli Vesihiiteen sijaisia eripituisiin uinninvalvojan/uimaopettajan sijaisuuksiin sekä uimakoulujen ohjaajiksi. Uinninvalvojan sijaisuuksia on tarjolla vaihtelevasti aamusta iltaan, niin arkisin kuin viikonloppuisin. Arki aamuisin ja päiväsaikaan uinninvalvonnan lisäksi työhön sisältyy mahdollisesti koululaisten uimaopetusta. Ilta- ja viikonloppuaikaan työ on pääasiallisesti uinninvalvontaa.

Järjestämme myös lasten- ja aikuisten uimakouluja, joihin tarvitsemme sijaisia sekä vakituisempia tuntiohjaajia. Uimakoulut ovat kurssimuotoisia, joten sinulla on mahdollisuus valita itsellesi sopiva ajankohta. Mikäli uimakoulujen ohjaaminen kiinnostaa, niin laita viestiä ja kerromme ryhmistä lisää.
Kaikkiin tehtäviin hakijalta edellytetään hyväksyttyä uinninvalvojan testiuintia ja eduksi katsotaan voimassa oleva EA1-koulutus. Näiden lisäksi uimaopettajan tehtäviin on kelpoisuusvaatimuksena uimaopettajan tutkinto ja/tai liikunnanohjaajan tai liikuntaneuvojan tutkinto ja/tai muu harrastuneisuus alaan liittyen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jari.virta@rovaniemi.fi