Henkilökohtainen avustaja, 9Lives Kotipalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö joustavaa työtä ilman koulutus- tai tutkintovaatimusta? Koetko muiden ihmisten auttamisen tärkeäksi?

Haemme juuri sinua Helsingin alueelle henkilökohtaiseksi avustajaksi. Tämä työ sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat päästä tutustumaan sosiaali- ja terveysalaan, kerryttää työkokemusta tai ihmisten kanssa työskentely on lähellä sydäntä. Joustavan työvuorosuunnittelun avulla sinulle jää myös aikaa nauttia vapaa-ajasta.

Millaista työ meillä on?
Meillä on tärkeää pitää hauskaa töissä, sillä se parantaa työhyvinvointia ja tuo iloa asiakkaillemme. Työntekijänä saat tukea ja ohjausta esihenkilöltäsi etkä jää kysymyksiesi kanssa yksin.

Asiakkaamme asuvat Helsingin alueella. Meillä avustajat työskentelevät pääsääntöisesti arkisin 8-18. Työskentelet asiakkaiden omissa kodeissa ja avustat päivittäisissä toiminnoissa asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tavallisia työtehtäviä ovat arjen askareissa avustaminen, kuten henkilökohtainen hygienia ja ruokailu sekä päivittäiset toimet kodin ulkopuolella esimerkiksi kaupassa käynti tai vapaa-ajan vietossa avustaminen.

Haluamme kuulla juuri sinusta!
Käytössämme on yksityisen sosiaalipalvelualan TES ja palkkaluokka on G12A. Tuntipalkkasi on kokemusvuosiesi mukaan 12,15-13,37 . Meiltä saat myös erilaisia henkilöstöetuja, joista voit lukea lisää täältä: 9Lives työpaikkana (https://tyopaikat.9lives.fi/pages/9lives-tyopaikkana)

Sinustako ysiläinen? Lisätietoja työpaikasta saat aluevastaava Sallamaari Hämäläiseltä, p. 044 702 9334 tai sallamaari.hamalainen@9lives.fi. Käy myös tutustumassa meihin työpaikkana Instagramissa (https://www.instagram.com/9livesoy/), Facebookissa (https://www.facebook.com/9LivesOy) ja LinkedIinissä (https://www.linkedin.com/company/771212).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.9lives.fi/jobs/3625309-henkilokohtainen-avustaja