Koulutettu hieroja tai muu alan ammattilainen, Suomen Ammattihieroja.fi
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hieronta Elegia hakee koulutettua hierojaa tai muuta hyvinvointialan ammattilaista Nummelan toimipisteeseen viikonloppuvuoroihin.

Ammattitaitoinen, viihdyt asiakkaiden kanssa, suomen kielen taitoinen ja hyvät tiimityöskentelytaidot..? Jos nämä kuvaavat sinua, olet tiimiimme sopiva henkilö.

Hieronta Elegia Nummela kuuluu Suomen Ammattihieroja.fi:iin, jolla on neljä toimipistettä: Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Nummelassa. Tiimissämme (Hieronta Elegia & Bluevian Note) on n. 25 alan ammattilaista ja tiimi koostuu mm. koulutetuista hierojista, fysioterapeuteista, osteopaateista, jäsenkorjaajista, kosmetologeista etc.

Työssäsi toimit itsenäisenä ammatinharjoittajana/yrittäjänä mukavassa tiimissä, eli emme etsi tällä kertaa työsuhteeseen, vaan alihankintasuhteeseen. Autamme sinua tarvittaessa oman toiminimen tai yrityksen perustamisessa ja siihen liittyvissä asioissa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus jo tänään, jossa kerrot itsestäsi ja siitä, miksi olisit sopiva henkilö tiimiimme. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeastikin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@hierontaelegia.fi