Työmaapäällikkö / A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy, Mentek Advisors Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
A-Insinöörit on suomalainen kiinteistö- ja rakennusalan suunnittelu- ja konsulttitalo, 1 300 asiantuntijan yhteisö. Olemme jättäneet kädenjälkemme rakennettuun ympäristöön kuuden vuosikymmenen ajan. Kasvuamme vuosikymmenten saatossa ovat siivittäneet omistautuminen hyvään työn jälkeen, asiakkaisiin ja koko alan kehittämiseen. Tänään autamme rakennuttajia, rakentajia, kiinteistökehittäjiä ja taloyhtiöitä onnistumaan hankkeissaan kuudella liiketoiminta-alueella. Tarjoamme kiinteistö- ja rakennushankkeisiin kaikki suunnittelu- ja projektijohtopalvelut. Olemme sitoutuneita paitsi siihen, mitä teemme, myös siihen miten asiat teemme. Tämä kiteytyy toimialan ytimeen osuvissa arvoissamme: parasta yhdessä.

Tavoitteemme on tarjota alan paras kokemus kumppanuudesta. Tässä nojaamme korkeaan substanssiosaamisemme sekä tapaamme toimia. Luomalla innostavan ilmapiirin, tekemällä meistä yhdessä tekemisen mestareita, ottamalla hankkeessasi keskeisen roolin ja uskaltamalla olla asiantuntijasi autamme sinua onnistumaan.

Oletko rakennusalan ammattilainen, joka nauttii asiakkaiden tyytyväiseksi tekemisestä? Niin mekin. Projektinjohto ja rakentaminen -yksikkömme etsii sinusta vahvistusta monipuolisiin korjaus-, muutos- ja uudisrakentamisen hankkeisiin Turkuun. Meillä voit työskennellä myös joustavin lähi- ja etätyön yhdistelmin. Tule rakentamaan kanssamme rohkeasti parempaa!

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ

Projektinjohto ja rakentaminen -yksikkömme tarjoaa projektinjohtopalveluita (PJP), joissa yhdistyy sekä rakennuttamisen että rakentamisen tehtävät. Olemme asiakkaamme tukena rakentamisen suunnitteluvaiheesta toteutukseen ja aina käyttöönottoon asti.

PJP-palvelusta vastaavaan tiimiin kuuluu laaja työmaaorganisaatio. Rakentamispalvelut hankitaan osaurakoina loogisina ja tilaajalle edullisina kokonaisuuksina. Kyseessä on voimakkaan kasvun liiketoiminta ja visiomme on olla paras projektinjohtamisen osaaja. Yksikössämme työskentelee tällä hetkellä 25 rakentamisen ammattilaista ja näemme edessämme vahvaa kasvua.

Millaiseen toimenkuvaan ja tehtävien pariin etsimme sinusta osaajaa? Tehtävässä tulet keskittymään erityisesti erilaisten tilojen korjaus- ja muutosrakentamiseen, mutta jonkin verran myös uudisrakentamiseen. Kohteet ovat tyypillisesti toimitiloja, palvelu- ja majoitustiloja ja käyttötarkoituksen muutokseen, talotekniikkaan tai energiaratkaisuun liittyviä muutoskohteita.

Työmaapäällikkönä toimit työmailla vastaavana työnjohtajana. Sinulla on kokonaisvastuu erilaisista työmaatoiminnoista ja toimit asiantuntijana projektien aikatauluttamisessa, kustannuslaskennassa ja logistisessa suunnittelussa. Varmistat, että rakennusprojekti etenee suunnitelmien mukaisesti, aikataulussa ja budjetissa pysyen.

Arjen työtehtäviäsi ovat:

-Työmaavaiheen kokonaisvaltainen hallinta; suunnitteluratkaisujen tarkastaminen, työmaasuunnitelmien ja aikataulujen laatiminen ja valvonta, resurssien hallinta (ml. työvoima, materiaalit ja laitteet) sekä budjetin seuranta ja kustannusten hallinta. Työmaakokousten organisointi ja lakien, sääntöjen ja määräysten noudattamisen valvonta
- Työmaahenkilöstön johtaminen ja tehtävien organisointi
- Aliurakoitsijoiden kilpailutus ja valinta sekä hankintojen ja tilausten teko
- TATE- asennusten yhteensovitus ja koordinointi
- Laadun valvonta sekä virheiden korjauksen ja laadunvarmistustoimenpiteiden toteutumisen seuranta ja dokumentointi. Tarvittaessa reklamointi urakoitsijoille sekä tavaran toimittajille.
- Työmaan työturvallisuudesta huolehtiminen; turvallisuussääntöjen ja -määräysten noudattamisen varmistaminen sekä turvallisuuskoulutusten ja -toimenpiteiden järjestäminen.
- Ongelmien ja haasteiden ratkaisu yhdessä sidosryhmien kanssa
- Työmaan dokumentaatiosta huolehtiminen; työmaan päivä- ja tarkastuskirjat, kokouspöytäkirjat, viralliset asiakirjat ja muu olennainen dokumentointi.
- Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoito: asiakkaan ja muiden sidosryhmien, kuten suunnittelijoiden ja aliurakoitsijoiden välisenä yhteyshenkilönä toiminen. Tilaajan lisä- ja muutostyötarjouksista vastaaminen

Millaista osaajaa etsimme? Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva tekninen koulutus, kuten rakennusinsinöörin tai vastaava koulutus ja useamman vuoden kokemus työmaapäällikön tehtävistä tai vastaavista työmaan johtotehtävistä. Sinulla on teknistä osaamista rakennusmateriaaleista ja -tekniikoista sekä kyky tulkita rakennuspiirustuksia, suunnitelmia ja teknisiä dokumentteja. Omaat ymmärrystä rakennusalan säädöksistä, määräyksistä ja standardeista. Ihmisiä ja asioita johdat kannustavasti ja yhteistyökykyisesti. Sinulla on kyky tehdä päätöksiä tehokkaasti ja langat pysyvät käsissäsi kiireenkin keskellä. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustusvalmiutta, sillä hankkeet sijoittuvat eri puolille Varsinais-Suomea ja Satakuntaa.

Toimintatapasi on järjestelmällinen, organisoitu ja täsmällinen. Tiedät ja tunnet projektin onnistumiseen vaikuttavat tekijät ja sinut tunnetaan onnistuneiden projektien takuuhenkilönä. Olet lisäksi yhteistyökykyinen ja rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamuksen sidosryhmiisi ja asiakkaisiimme.

Mitä tarjoamme sinulle? Tavoitteemme on olla rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijoiden paras työpaikka. Perustan sille luo tasavertaisuutta, jokaisen arvostamista ja yhdessä tekemistä korostava kulttuuri. Arvostamme paitsi työtä, myös perhettä ja vapaa-aikaa: työajat joustavat muun elämän tarpeiden mukaan. Työpäivän jälkeen voi vaihtaa vapaalle harrastusporukassa vaikka jalkapallon, jääkiekon tai pilateksen parissa. Tiimi- ja henkilöstöjuhlat, työntekijöidemme käyttöön tarkoitetut lomamökit sekä yhteiset ekskursio-matkat ovat meillä osa me-hengen ja hyvinvoinnin ylläpitoa.

Järjestämme omassa akatemiassamme valmennuskokonaisuuksia ja mahdollistamme ulkoiset koulutukset jokaisen ammatillisen kehittymisen tarpeeseen. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä lounas- ja kulttuuriedut. Tulospalkkiojärjestelmä ulottuu kaikkiin työntekijöihimme.

Tiedustelut ja hakuohjeet:
Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin suorahakukonsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi.

Jätä hakemuksesi Hae-nappia klikkaamalla. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mentek.fi/avoimet-tyopaikat/tyomaapaallikko/