Työterveyslääkäri etävastaanottoon, Tullinkulman työterveys Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Pirteen työterveyslääkäriä etätyöhön tekemään video-, puhelin- ja digiklinikan vastaanottoa sekä tarvittaessa lääkäri-chattia.

Työ alkaa huhtikuussa 2024 tai sopimuksen mukaan. Työnkuvaan kuuluu laaja-alaisesti työterveyslääkärin työtä sekä Kela 1- että Kela 2 -luokassa.

Digiklinikkamme on hoitaja-avusteinen lääkärin etävastaanotto, jossa perinteisen videoyhteyden lisäksi voidaan paikan päällä olevan tekniikan avulla tehdä useita eri tutkimuksia ja mittauksia. Lääkärinä työskentelet etänä ja sinua avustavat asiakkaan kanssa vastaanotolla olevat kokeneet työterveyshoitajamme.

Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on jo usean vuoden kokemus lääkärin työstä. Eduksi katsotaan työterveyshuollon pätevöittävä koulutus sekä kokemus työterveyshuollossa työskentelystä.

Työskentelet Suomessa hyvien tietoliikenneyhteyksien äärellä, olet asiakaslähtöinen ja panostat asiakkaan kohtaamiseen myös etävastaanotolla. Digilääkärinä toimiminen edellyttää hyvää tietoteknistä osaamista, kehitysmyönteisyyttä, itseohjautuvuutta sekä erinomaisia yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitoja. Tehtävässä tulee vastaan nopeasti muuttuvia tilanteita, joten pystyt työskentelemään myös paineen alla ja tekemään itsenäisiä päätöksiä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen Suomessa laillistettu lääkärin tutkinto, tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja sekä 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvässä ja tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä, kilpailukykyisen palkan, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, joustavat työajat ja mitä parhaimmat työkaverit.

Tukena työssäsi ovat tutorlääkäri, moniammatillinen tiimi, ylilääkärimme ja lääkärikollegat sekä Pirten oma, aktiivinen lääkäri-chat-yhteisö. Perehdytämme sinut digilääkärin työhön ja käytössä olevaan laitteistoon.

Meillä on kattava työterveyshuolto ja henkilöstöetuutena hyvinvointi-, liikunta- ja kulttuuriedut sisältävä Epassi.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan voimassa olevan lainsäädännön lisäksi Pirten paikallista sopimusta sekä sovelletaan osittain terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Olisitko sinä seuraava pirteläinen?
Mikäli kiinnostuit, hae rohkeasti paikkaa täyttämällä hakulomake viimeistään 30.4.2024.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja työtehtävästä voit tiedustella
Pirten työterveyslääkäri Lotta Korpimäeltä
sähköpostitse lotta.korpimaki@pirte.fi.

Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja työsuhteesta
Pirten ylilääkäri Heli Kivimäeltä
sähköpostitse heli.kivimaki@pirte.fi.

Pirte on paikallinen, pirkanmaalainen, kokonaisvaltaisia työterveyshuollon palveluita tuottava konserni, joka muodostuu emoyhtiöstä Tullinkulman Työterveys Oy:stä ja sen tytäryhtiöstä Ratinan Terveys Oy:stä. Työterveyshuollon palveluita täydentää lääkärikeskus.

Toimimme useassa toimipisteessä ympäri Pirkanmaata. Missiomme on hyvinvoiva yhteiskunta, jota kohti kuljemme yhdessä arvojemme kautta: kumppanuus, rehtiys, rohkeus ja vahvuus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://pirte.jobilla.com/be6cw-tyoterveyslaakari-etavastaanottoon