Sijaisuuksia, Rautalammin kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluamme kutsua juuri sinut tutustumaan mahdollisuuksiin, joita pieni ja elinvoimainen kuntamme, Rautalampi tarjoaa. Tule kanssamme osallistumaan yhteisömme kehittämiseen ja vaikuttamaan ihmisten elämään myönteisellä tavalla.

Olemme parhaillaan etsimässä motivoituneita henkilöitä täyttämään erilaisia sijaisuuksia kunnassamme. Työpaikkamme ovat monipuolisia ja vaihtelevia, aina puhdistuspalveluista erityisopettajiin ja kaikkeen siltä väliltä. Riippumatta siitä, oletko vasta aloittamassa uraasi vai etsitkö uusia haasteita, meillä voi olla sinulle jotain tarjottavaa.

Miksi sitten kannattaa harkita työskentelyä juuri meillä? Tarjoamme mahdollisuuden olla osa tiivistä yhteisöä, jossa jokaisen panosta arvostetaan. Rautalammilla pääset näkemään konkreettisesti työsi vaikutukset ja tuntemaan olosi merkitykselliseksi.

Odotamme innolla mahdollisuutta tutustua sinuun ja keskustella siitä, miten voit tuoda oman panoksesi kuntaamme. Täytä hakulomake ja kerro itsestäsi, mikä ala sinua kiinnostaa tai millä voisit työskenellä yhdessä kanssamme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/582356/fi_FI