Lääkäri, FVR - Suomen rokotetutkimus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Koetko vetoa merkityksellistä kliinistä rokotetutkimustyötä kohtaan? Haluatko olla osaltasi vaikuttamassa suuriin, kansanterveyttä edistäviin kehitysharppauksiin ja Suomen kehitykseen rokotetutkimuksen edelläkävijämaana? Haemme nyt lääkäreitä ensisijaisesti Järvenpään, Seinäjoen ja Turun rokotetutkimusklinikoillemme. Etsimme jatkuvasti sekä kokeneempia kliinisen lääke- tai rokotetutkimuksen osaajia että uusia rokotetutkimuksen tulevaisuuden tekijöitä, jotka koulutamme tehtävään. Työaikamallit ovat joustavasti sovittavissa.

Tule toteuttamaan kanssamme suomalaista edelläkävijyyttä rokotetutkimuksen parissa. Työllämme on suuri vaikutus ihmisten hyvinvointiin.

Valtion erityistehtäväyhtiössämme toimii kehittämishaluisia ja kannustavia työkavereita kattavassa klinikkaverkostossamme ympäri Suomen. Jokaisella tutkimusklinikalla on ammattitaitoinen tiimi, johon kuuluvat johtava tutkija (lääkäri), laboratoriohoitaja ja tutkimushoitajat. Pitkällä kokemuksella tutkimme mm. RSV-, influenssa-, pneumokokki-, covid, lyme- ja CMV-rokotteita osana suuria kansainvälisiä tutkimushankkeita. FVR panostaa korkealaatuisen kliinisen rokotetutkimuksen lisäksi laajoihin rekisteritutkimuksiin (RWE) ja pragmaattisiin kenttätutkimuksiin.

Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen kliinisen rokotetutkimuksen maailmaan. Meillä sinua ei jätetä pulmien kanssa yksin, vaan voit aina konsultoida kokeneita tutkijoita.

Tutkijalääkäri vastaa kliinisen rokotetutkimuksen käytännön toteuttamisesta tutkimussuunnitelman sekä kansainvälisen hyvän kliinisen tutkimustavan (GCP) ohjeiden mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat tutkimuksiin osallistuvien eri-ikäisten henkilöiden haastattelu ja tutkiminen/terveystarkastus, sekä eri vaiheissa olevien tutkimusten kirjalliset työt. Työ on vaihtelevaa projektityötä, jossa samanaikaisesti edistetään useita eri vaiheessa olevia tutkimuksia.

Työhyvinvointisi on meille tärkeää. Klinikoilla työskentely on pääsääntöisesti joustavaa päivätyötä rokotemyönteisten asiakkaiden parissa (asiakastyytyväisyys 94/100). Haluamme huomioida erilaiset toiveet ja elämäntilanteet; meillä voit työskennellä koko- tai osapäiväisessä työsuhteessa sekä tuntityösopimuksella.

Mitä toivomme sinulta

Osaat kohdata asiakkaamme, eli tutkimuksiin osallistuvat vapaaehtoiset, arvostavasti ja vaalit tutkimuksen korkeaa laatua. Kehität aktiivisesti omaa osaamistasi ja jaat sitä eteenpäin työyhteisössä. Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Arvostamme aikaisempaa kliinistä kokemusta sekä kiinnostusta tutkimustyötä ja tiimityöskentelyä kohtaan. Sujuva suomen kielen kielitaito on työssä välttämätön.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja neuvoteltavissa osa- tai kokopäiväiseksi toiveesi mukaan. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Palkkaus neuvotellaan pätevyyden ja tehtävän vaativuuden perusteella.

Tervetuloa osaksi osaavaa tiimiämme!

Lisätietoja:
Arto Palmu, kliinisen epidemiologian dosentti
tutkimusjohtaja
arto.palmu@fvr.fi
+358 50 549 7113
www.fvr.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://accountor.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=2cb52db4-16bf-43a0-bbe6-2eaff32311c0&languageKey=fi