Kesätyö, Vartijoita Uuteenkaupunkiin, Securitas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yrityksen kuvaus
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työn kuvaus
Vartijana työtehtäväsi voivat koostua mm. kaupan alan vartiointitehtävistä, paikallisvartioinnista esimerkiksi teollisuuden kohteissa sekä Mobile Patrol -vartioinnista, jossa vuorosi aikana vastaat usean kohteen turvallisuudesta ja liikut kohteiden välillä autolla. Vartijana valvot yhden tai useamman kohteen turvallisuutta vuorosi aikana. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. Työtehtävässä on monipuolisesti asiakaspalvelutehtäviä, valvomotyöskentelyä, kiinteistöjen rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittelyä tai erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttumista. Työajat vaihtelevat työtehtävien mukaan. Työtä voi olla mahdollista jatkaa myös kesän jälkeen.

Pätevyydet
Haemme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä. Meille tärkeintä on oikeanlainen asenne ja halu kehittyä. Lisäksi vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää. (Vartijakortti ei ole välttämätön hakuvaiheessa, mutta katsotaan eduksi.)

Lisätiedot
Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Jäntti 0401861546 . Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Securitas/743999972451442-kesatyo-vartijoita-uuteenkaupunkiin