Koulupsykologi, opiskeluhuolto, Parkano ja Kihniö, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työskentelemme yhdessä lasten ja nuorten parhaaksi yhteistyössä perheen ja lähiverkoston kanssa. Koulupsykologina pääset tukemaan lasten ja nuorten kasvua, kehitystä, ja oppimista. Tehtäviisi sisältyvät monipuoliset psykologipalvelut (yksilökohtainen asiakastyö ja yhteisöllinen työ kouluissa). Tule kanssamme kehittämään lasten ja nuorten hyvinvointia!

Tarjoamme tueksesi vahvan, osaavien kollegojen ja muiden asiantuntijoiden verkoston sekä psykologi-esihenkilön. Sinulla on mahdollisuus ja vapaus suunnitella ja toteuttaa työtäsi itsenäisesti. Tarjoamme työnantajana henkilöstöllemme monipuoliset työsuhde-edut, kuten esimerkiksi vuosittaisen Epassi-edun, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä työterveyshuollon.

Tehtävät sijoittuvat esi- ja perusopetukseen sekä toiselle asteelle.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu psykologi. Katsomme eduksesi työkokemuksen koulupsykologin tehtävistä ja muusta lasten ja nuorten kanssa tehdystä työstä. Otamme huomioon myös pian ammattiin valmistuvat.

Tehtäväkohtainen kokoaikainen palkka on 3 900 euroa/kk, josta palkka maksetaan osa-aikatyön suhteessa (56 %) 2 184 euroa/kk. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä 2.4.2024, mutta sovimme aloituksesta kanssasi erikseen. Sijaisuus kestää 31.1.2025 asti. Työ on osa-aikatyötä (56 %), 21 tuntia 28 minuuttia viikko. Koeaika on enintään puolet työsuhteen pituudesta. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Tule kanssamme tekemään merkityksellistä työtä ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-799-24/fi_FI