Kokki, keikkatyö, Mainiokoti Lukkari, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme kokkia keikkatyöhön Mainiokoti Lukkariin

Olet koulutukseltasi keittiöalan ammattilainen tai alan opiskelija/eläkeläinen ja sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme kuitenkin, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää.

Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme, jotta pääset alkuun. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi ruuanlaittoon sekä asukkaiden terveellisen ja ravitsevan hyvinvoinnin edistämiseen. Työ on keikkatyötä, päivätyö.

Tehtävänäsi on hoitaa valmistuskeittiömme päivittäisiä työtehtäviä. Tehtävään kuuluvat ruuan valmistus kaikille aterioille, valmista selkeää reseptiikkaa käyttäen, tiskihuolto, ruoka- ja tukkutilausten tekeminen ja vastaanottaminen sekä keittiön omavalvonta.

Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä sinulla on reipas ote työhön. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta sekä suoritetun hygieniapassin.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää.

Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset miellyttävät ruokailuhetket, täysipainoinen ruokavalio sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita.

Mainiokoti Lukkari on 30 paikkainen ympärivuorokautisen hoivan yksikkö, ikääntyneille ja muistisairaille asukkaille. Lukkari sijaitsee Lapinjärven keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.

- Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.

- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.

- Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.

- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Palkkaus: sos.tes

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 30.4.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yksikönjohtaja
Johanna Nyström
p. 050 560 6421 ( klo 8-16 arkisin)
johanna.nystrom@mainiokodit.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mehilainen_careers/job/Lapinjrvi-Rauhalantie/Kokki--keikkaty--Mainiokoti-Lukkari--Lapinjrvi_R0029212