Suojeluesimies Olkiluotoon, Securitas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yrityksen kuvaus
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Etsimme joukkueeseemme suojeluesimiestä.

Olkiluoto sijaitsee Eurajoella Satakunnassa. Olkiluodossa on kolme ydinvoimalaitosyksikköä ja noin kolmannes Suomen sähköstä tuotetaan Olkiluodossa. Olkiluodossa sijaitsee myös tuleva Posivan käytetyn polttoaineen loppusijoituslaitos, joka on ainutlaatuinen maailmassa. Työssäsi saat paneutua haastaviin ja monipuolisiin tehtäviin kansainvälisessä ympäristössä menestyvässä ja kansainvälisessä yrityksessä. TVO:n laitospalokunnan henkilöstöllä on mahdollisuus kouluttautua ydinalan- ja pelastusalan ammattilaiseksi.

Työn kuvaus
Yksikössämme suojeluesimies toimii erilaisissa turvallisuustehtävissä. Pääasialliset työtehtävät ovat TVO laitospalokunnan hälytys- ja päivystystoiminnan johtaminen ja tukeminen. Tehtäviin sisältyy myös sammutuskaluston- ja järjestelmien tarkastusten ja huoltamisen valvonta ja johtaminen. Työssä saat paneutua monipuolisiin tehtäviin kansainvälisessä ympäristössä menestyvässä ja kansainvälisessä yrityksessä, ja pääset mukaan kehittämään edelläkävijäratkaisuja. Työ ajoittuu päivä- ja yövuoroihin kaikkina viikonpäivinä.

Pätevyydet
Odotamme sinulta valmiutta panostaa haasteelliseen työhön ja sitoutua työyhteisöömme, sekä työkokemusta pelastusalan työtehtävistä tai kokemusta sopimuspalokunta toiminnasta. Työssäsi sinulla on oltava tavoitteellisuutta, vastuunottokykyä, määrätietoisuutta ja omatoimisuutta sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Asiakaspalvelu- ja tiimihenkisyys sekä soveltuvuus vuorotyöhön ovat hakemamme henkilön perusominaisuuksia.

Tehtävässä menestymisessä sinua auttavat hyvä paineensietokykysi ja taitosi hallita samanaikaisesti useampiakin isoja kokonaisuuksia ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Työssäsi tarvitset yleisimpien toimisto-ohjelmien käyttötaitoa ja tyydyttävää englannin kielen osaamista.

Toivomme sinulta alipäällystötutkintoa, edellytämme hyväksytysti suoritettua terveystarkastusta sekä Ohjeen pelastustoimen sukellus- ja pintapelastustoimintaan mukaista savusukelluskelpoisuutta sekä fyysisen toimintakykytestin (FireFit) läpäisemistä.

Huomioimme hakemuksesi myös, mikäli olet suorittanut sopimushenkilöstön koulutusjärjestelmän mukaisen ryhmänjohtajan koulutuksen.

Olet luotettava ja ammattitaitoinen turvallisuusalan edustaja, edellytämme nuhteetonta taustaa sekä suostumusta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekemiseksi. Lisäksi työtehtävissä vaaditaan voimassa olevaa BC-ajokorttia.

Tarjoamme

Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin osaamisen, ja ammattitaitoinen ja työstään innostunut työyhteisö luo hyvät puitteet työn tekemiseen ja menestymiseen. Tarjoamme myös jatkokoulutusmahdollisuuksia alalla. Saat myös kattavan perehdytyksen toimialaan ja tehtävään. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun sekä muita liikuntaetuja ja muuta virkistystoimintaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Securitas/743999972131592-suojeluesimies-olkiluotoon