Kesätyö 2024 Kotihoitoon Pohjois-Savon hyvinvoint, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme tulevalle kesälle 2024 Pohjois-Savon hyvinvointialueelle (19 kuntaa) kotihoitoon hoito- ja hoiva-alan kesäsijaisia.

Kesätöihin meille voi hakea niin valmiit alan ammattilaiset, kuin myös alan opiskelijat! Haemme tässä rekrytoinnissa sijaisia myös mahdollisiin alkuvuoden ja kevään aikana alkaviin sijaisuuksiin.

Kotihoito tuottaa hoito- ja hoivapalveluja. Työmme kautta olemme mukana asiakkaiden eri elämäntilanteissa heitä auttaen ja tukien. Teemme tärkeää ja aidosti merkityksellistä työtä, jolla on suuri vaikutus asiakkaittemme arjesta selviytymiseen. Toimintamme taustalla on toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä työ.

Paikkakunnat ja kotihoidon työyksiköt joihin haemme sijaisia, ovat:

Keskinen alue
- Kuopion kotihoito sisältäen lisäksi Arvi-tiimin, turvapalvelut ja resurssipoolin sekä kotihoito Juankoski, Riistavesi, Vehmersalmi, Kaavi, ja Tuusniemi.

Eteläinen alue
- kotihoito Varkaus, Joroinen, Leppävirta

Läntinen alue
- kotihoito Suonenjoki, Rautalampi, Tervo, Vesanto, Karttula, Keitele, Pielavesi

Koillinen alue
- kotihoito Siilinjärvi, Lapinlahti/Varpaisjärvi, Nilsiä ja Maaninka

Pohjoinen alue
- kotihoito Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi, Vieremä, Rautavaara

Hakulomakkeella voit kertoa tarkemmin, mihin kotihoidon yksikköön ja paikkakunnalle haluaisit työllistyä.

Tarjoamme sinulle mukavan, itsenäisen ja liikkuvan kesätyön. Ajokortti ja oman auton käyttö eivät ole välttämättömiä työtehtävässä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti. Työ meillä on yksiköstä riippuen yksi-, kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Olisitko Sinä etsimämme kesätyöntekijä?

Kesätöihin meille voi hakea niin valmiit alan ammattilaiset, kuin myös alan opiskelijat. Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin on lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto sekä sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus. Lähihoitajaopiskelijalla tulee olla 2/3 ammattiin johtavista opinnoista suoritettuna jo hakuaikana ja sairaanhoitaja / terveydenhoitaja opiskelijalla 60 opintopistettä.

Muuta huomioitavaa

- Ikäihmisten ja lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaaditaan ennen työsopimuksen tekemistä hyväksyttävä rikosrekisteriote (Rikosrekisterilaki 6 §:n 2 momentti sekä laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan
 selvittämisestä, 504/2002).
- Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
- Kesätöissä noudatetaan koeaikaa, joka on kestoltaan maksimissaan puolet sijaisuuden kestosta.

Kesän sijaisuuksiin haastattelemme koko hakuajan ja sijaisuudet täytetään sopivan henkilö löydyttyä! Täytä siis hakemus heti oheisen linkin kautta ja liitä myös mukaan opintosuoritusote ja mahdolliset harjoittelupalautteet.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/580032/fi_FI