Repro-operaattori, Lahden Graafinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lahden Graafinen on kotimainen perheyritys, joka on jo yli 50 vuotta toimittanut laadukkaita fleksopalveluja johtaville pakkauspainajille. Jatkuva panostuksemme osaamisen kasvattamiseen sekä uusimpien teknologioiden hyödyntämiseen tuottaa asiakkaillemme ylivoimaisia ratkaisuja painoprosessin tehostamiseen sekä laadun parantamiseen. Olemmekin ylpeitä siitä, että ainoana reprona pohjoismaissa tarjoamme asiakkaillemme Kodak Flexcel NX -laattoja sekä suorakaiverrettuja elastomeeriholkkeja saman katon alta joustavasti ja tehokkaasti, ilman välikäsiä ja alihankkijoita.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme joukkoomme REPRO-OPERAATTORIA, jonka päätehtävänä on digitaalisen painoaineiston käsittely fleksopainokelpoiseksi, asiakasyhteyksien hoitaminen sekä asiakkaiden painoprosessin kehittämiseen liittyviin projekteihin osallistuminen. Edellytämme sinulta soveltuvaa graafista koulutusta ja arvostamme kokemusta reprotöiden tekemisestä sekä fleksopainoprosessin tuntemusta. Tehtävässä menestyminen vaatii tärkeimpien kuvankäsittelyohjelmien (Adobe Illustrator ja Photoshop) vahvaa osaamista, mutta myös Esko ArtPro, ArtPro+ tai Packz-kokemuksesta on hyötyä. Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja arvostamme positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Näyttö asiakaspalvelutehtävissä menestymisestä sekä kyky omaksua uusia IT-taitoja katsotaan eduksi. Tehtävässä kommunikoidaan suomen lisäksi myös englanniksi.

Olet etsimämme henkilö, jos viihdyt ihmisten parissa ja olet aloitteellinen sekä yhteistyökykyinen. Arvostamme positiivista asennetta sekä järjestelmällistä ja tavoitteellista otetta työntekoon.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja reilun työyhteisön sekä turvallisen työpaikan vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä. Meillä saat hyvän mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi koko ajan kasvavassa pakkausteollisuudessa.

Olemme valmiit täyttämään paikan heti, kun löydämme sopivan henkilön.

Lisätietoja antaa Timo Nykänen (timo@lahdengraafinen.fi, p. 043 824 2266).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:timo@lahdengraafinen.fi