Festarityöntekijä Ilosaarirockiin, kesätyö 2024,, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kesän paras viikonloppu on kovaa vauhtia täällä - ILOSAARIROCK 2024 kutsuu!

Tule mukaan tekemään yhtä Suomen vanhimmista ja hienoimmista festivaaleista bolttilaisten tiimissä!

Haemme FESTARITYÖNTEKIJÖITÄ Ilosaarirockiin kesälle 2024 monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviin.

Festarityöntekijänä olet mukana mahdollistamassa ja toteuttamassa onnistuneita elämyksiä Ilosaarirockin festarikävijöille. Osaamisen ja mielenkiintosi pohjalta voit työskennellä monipuolisesti erilaisissa tehtävissä aina pystyttämisestä ja purkamisesta tapahtuma-aikaisiin tehtäviin. Tutustutaan seuraavaksi muutamiin työtehtäviin, joita ILOSAARIROCK sinulle tarjoaa!

TAPAHTUMAPYSTYTTÄJÄ

Tapahtumapystyttäjänä varmistat yhdessä työnjohdon ja muun tiimin kanssa, että festivaali- ja tapahtuma-alue kohoaa aikataulussa. Työskentelet esiintymislavojen, telttojen ja myyntipisteiden kasaamisen ja purkamisen tehtävissä. Työhösi voi kuulua myös esimerkiksi aluetta rajaavien aitojen asennusta. Tapahtuman päätyttyä olet mukana purkamassa alueen rakenteita. Tapahtumapystyttäjänä valttejasi ovat muun muassa työturvallinen asenne, aikaisempi kokemus esimerkiksi rakennustehtävistä sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

TAPAHTUMA-ANNISKELIJA / TARJOILIJA

Tapahtuma-anniskelijana työskentelet festivaalin ravintolapalveluissa. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi anniskelua. Ravintolapisteestä riippuen anniskelu voi olla tölkki- ja hanamyyntiä, shottien tarjoilua tai vaikkapa drinkkien valmistamista. Käytät sujuvasti kassajärjestelmää ja kykenet toimimaan hektisessä työympäristössä. Tässä tehtävässä sinulle ovat eduksi aikaisempi ravintola-alan työkokemus ja asiakaspalveluosaaminen, drinkki- ja juomaosaaminen sekä tuotetuntemus. Hygieniapassi ja anniskelupassi katsotaan eduksi!

Näiden tehtävien lisäksi tarjolla voi olla myös muita festivaali- ja tapahtumajärjestelyihin liittyviä töitä. Valmistelevat ja purkamiseen liittyvät työtehtävät ajoittuvat ennen ja jälkeen tapahtumaa, mutta työvoimaa tarvitaan runsaasti myös itse festivaalin aikana. Toivommekin, että olisit käytettävissä työtehtävästä riippuen 9.-18.7. välisenä aikana. Työvuorot voivat sijoittua etenkin festaripäivinä aamusta aamuyön tunneille, tehtävästä riippuen. Työtehtävien aikataulu tarkentuu lähempänä kesää ja itse festivaalia.

Mikäli sinulla on mahdollista liikkua kesän aikana eri puolella Suomea, voit työllistyä kauttamme ILOSAARIROCKIN lisäksi muihin tapahtumiin ja päästä osaksi Suomen suurimpia festivaali- ja tapahtumajärjestelyjä. Pääsääntöisesti liikkumisesta kodin ja työpaikkakunnan välillä vastaat työntekijänä itse. Huomaathan, että voit Verohallinnon ohjeiden mukaisesti mahdollisesti merkitä kodin ja työpaikan väliset matkat ansiotuloverovähennykseen. Osassa paikkakunnista on mahdollista, että tapahtumajärjestäjä tarjoaa mahdollisuuden yhteismajoittumiseen.

Ilosaarirockin festarityöntekijän palkkaus muodostuu matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävästä riippuen perustuntipalkka on noin 11,16-13 € ja palkan määrityksessä huomioidaan aikaisempi työkokemus vastaavissa tehtävissä.

Bolttilaisena sinulle kuuluvat:
+ Aina vähintään työehtosopimuksen mukainen ja kokemukseen pohjautuva palkkaus
+ Laadukas työterveyshuolto
+ Bonusta hyvin tehdystä työstä.

Hae tehtävään sähköisesti Bolt.Works-sovelluksessa tai verkkosivujemme kautta. Täytäthän hakijaprofiilisi huolellisesti. Kerro meille itsestäsi ja liitä työnhakijaprofiiliisi ajantasainen CV sekä voimassa olevat ammattipätevyydet ja -kortit kuvineen sekä voimassaoloaikoineen. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Käymme hakemuksia läpi kevään ja kesän aikana, ja kontaktoimme osan hakijoista jo hyvissä ajoin ennen kesää. Lopulliset työntekijävalinnat tehdään kesä-heinäkuussa, työtehtävästä riippuen.

Ota sosiaalisen median kanavamme seurantaasi:
Facebook: @boltjoensuu
Instagram: @bolt.worksjoensuu

Heräsikö sinulle kysyttävää tästä tehtävästä? - Voit olla meihin yhteydessä Bolt.Works-sovelluksen chatissa!

#festarit2024 #kesätyö2024
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1267038