Vuoropäällikkö, Cahkal-Hotel / Aika Kitchen and B, Basecamp & Adventure OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2024
  • Hae viimeistään 11.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vuoropäällikkönä työskentelet sekä hotellin vastaanotossa sekä ravintolassa osana hotellipäällikön sekä ravintolatoimenjohtajan muodostamaa esihenkilötiimiä. Työotteesi on huolellinen ja pystyt hallitsemaan suuria kokonaisuuksia. Olet työskennellyt aiemmin hotelli-ravintolaympäristössä sekä sinulla on esihenkilökokemusta. Itsenäinen ja vastuullinen työskentely on sinulle tuttua, etkä pelkää ottaa operatiivisia haasteita vastaan. Tiimiä johdat napakasti, mutta ilolla.

Työelämässä sinua inspiroi kansainvälinen matkailu, aidot kohtaamiset sekä tinkimättömyys laadussa ja yksityiskohdissa. Olet kiinnostunut niin tasokkaan boutiquehotellin toiminnasta kuin laadukkaan à la carte -ravintolan luotsaamisesta yhdessä tiimin kanssa. Sinulle outdoor-elämykset ovat osa arkea ja haluat tarjota vieraillemme parhaan palaan Kilpisjärven uniikkia luontoa.

Tavallisen suorittavan työn lisäksi, vastuualueisiisi kuuluu huolehtia henkilökunnan perehdytyksestä, työvuorojen sujuvuudesta sekä tehokkuudesta. Vastaat myös ravintolan tilauksista, inventaarioista ja tilityksistä. Oman kiinnostuksesi mukaan, otamme sinut mukaan kehitystyöhön niin palveluprosessien kuin tuotekehityksen osalta.

Sesonkiluontoinen työ vaatii joustavuutta: Työtehtävät sekä -ajat vaihtelevat riippuen hotellin varaustilanteesta ja sesongista. Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Jos sydämesi sykkii Lapin upealle luonnolle, matkailu- ja ravintola-alan monipuolisille työtehtäville sekä huipputason palvelulle olemme oikea paikka! Otathan meihin rohkeasti yhteyttä ja kerromme lisää. Työtehtävän kesto on neuvoteltavissa, tehtävä on kokoaikainen ja täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoa Cahkalista sekä Aika Kitchen & Bar -ravintolasta: www.cahkalhotel.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:olli@cahkalhotel.fi