Keittiön vuoromestari, Aika Kitchen & Bar, Kilpis, Basecamp & Adventure OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vuoromestarina työskentelet Aika-ravintolan keittiössä itsenäisesti ja vastuullisesti varmistaen laadukkaan ruokatuotteen.

Työotteesi on huolellinen ja pystyt hallitsemaan suuria kokonaisuuksia. Olet työskennellyt aiemmin hotelli-ravintolaympäristössä sekä sinulla on esihenkilökokemusta. Itsenäinen ja vastuullinen työskentely on sinulle tuttua.

Tavallisen suorittavan työn lisäksi, vastuualueisiisi kuuluu huolehtia työvuorojen sujuvuudesta sekä tehokkuudesta. Lisäksi pääset omien halujesi mukaan vaikuttamaan ruokatuotteeseen.

Sesonkiluontoinen työ vaatii joustavuutta: Työtehtävät sekä -ajat vaihtelevat riippuen hotellin varaustilanteesta ja sesongista. Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Jos sydämesi sykkii Lapin upealle luonnolle, matkailu- ja ravintola-alan monipuolisille työtehtäville sekä huipputason palvelulle olemme oikea paikka! Otathan meihin rohkeasti yhteyttä ja kerromme lisää. Työtehtävän kesto on neuvoteltavissa, tehtävä on kokoaikainen ja täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoa Cahkalista sekä Aika Kitchen & Bar -ravintolasta: www.cahkalhotel.fii
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:olli@cahkalhotel.fi