Kesätyö: Lähihoitaja Hausjärven kotihoitoon, Kanta-Hämeen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Palkkaus: 2488,17€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Hausjärven kotihoitoon kesätöihin lähihoitajaa.
Kotihoidossa työskentely sopii tekijälle, joka viihtyy itsenäisessä, liikkuvassa ja vaihtelevassa työssä ikäihmisten parissa. Meillä Hausjärvellä on tärkeää, että työkaverimme viihtyy joten olemme panostaneet perehdytykseen ja räätälöimme sen sinulle sopivaksi.

Tässä vastuullisessa ja tärkeässä työssä edistät ja tuet asiakkaidemme kotona asumista sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Työhösi kuuluu asiakkaan luona tapahtuva asiakaslähtöinen ja kuntouttava hoitotyö, joka sisältää perushoitoa sekä sairaanhoidollisia tehtäviä. Päivittäisten asiakaskäyntien lisäksi vastaat sinulle nimettyjen asiakkaiden hoito- ja palvelusuunnitelmista ja säännöllisestä RAI arvioinnista. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä moniammatillisen tiimin kanssa. Vaikka työ on itsenäistä, niin et ole yksin.

Kotihoidossa työ tarjoaa jatkuvia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja uuden oppimiseen. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.Edellytämme myös rekisteröitymistä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Kesätyö sopii myös alan opiskelijalle, mikäli opintosi ovat hieman alkuvaihetta pidemmällä. Lääkehoitoon osallistuminen edellyttää voimassa olevaa lääkehoitolupaa, jonka voit tarvittaessa päivittää tai suorittaa meillä työsuhteen alussa. Meillä Hausjärvellä on kotihoidon autoja käytössä, mutta työn tekemistä sujuvoittaa mahdollisuus oman auton käyttöön. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvauksen. Kesän ajaksi pystymme tarvittaessa suunnittelemaan aamuvuoroihin myös kävely tai pyöräilyreitin, joten oman auton käytössä olemme joustavia.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja itsenäisen työn, jonka palkitsevat tulokset näet konkreettisesti päivittäisessä työssäsi. Saat ympärillesi mukavia ihmisiä sekä asiakkaiksi että työkavereiksi. Saat tehtävään hyvän, perusteellisen ja yksilöllisesti laaditun perehdytyksen, kattavan perehdytysmateriaalin sekä jatkuvan työyhteisön tuen. Teemme työtä kahdessa vuorossa.

Tulisitko kanssamme tekemään tätä tärkeää työtä kesäksi ja mahdollisesti jopa pidempään? Jätä hakemuksesi Kuntarekryn helpon hakulomakkeen kautta. Kirjautumisen jälkeen sinun tarvitsee vain vastata lyhyesti muutamaan avoimeen kysymykseen, kaikesta muusta voimme jutella rekrytointikeskustelun yhteydessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta lähijohtajaltasi Leenalta 0403306660 tai Marialta 0407247233

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
-Lounasetu
-Työmatkaetu
-Työterveys Terveystalossa
-Ilmainen pysäköinti

Tehtäväkohtainen palkka on 2488,17€/kk. Lähihoitajaopiskelijan palkka (2/3 opinnoista suoritettu) 2250 e/kk
Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote määräajassa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on enintään puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/587578/fi_FI