Keikkatyötä Hiidenpellossa, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ykköskoti Hiidenpelto Vihti

Tule rakentamaan kanssamme kotia, joka tekee huomisesta paremman!

Hei kaipaatko mukavaa työporukkaa?

Me etsimme uusia ihania ja symppis työkavereita Ykköskoti Hiidenpeltoon Vihdin kirkonkylälle. Meillä on mielettömän upea joukko hyviä hoitajia.

Hiidenpeltolaiset tarjoavat asukkaille ja läheisille ilon aiheita joka päivä. Meillä ei kukaan ole yksinäinen ja kunnioitamme toisiamme. Jos tunnet samoin, tule meidän porukkaan!

Työ pääsääntöisesti 2-vuorotyötä ja työsuhde keikkatyösuhde.

Mahdollisuus myös yötyöhön, kun ensin pääset kärryille meidän talosta ja toiminnasta.

Hiidenpeltoon kaivataan lisämaustetta psykogeriatriseen osaamiseen. Tekijää, joka ottaa mahdollisuutena haastavankin asukkaan kommunikaation ja hoidon.

Ystävällisenä ja vaihtoehtoja toimintoihin tuovana tyyppinä et pelkää hurttia huumoria.

Kiinnostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Pia-Leena Könönen
puh. 0503566517 pia-leena.kononen@mehilainen.fi

Koti, joka tekee huomisesta paremman.

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä.

Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/ykkoskodit_careers/job/Vihti-Mnnikntie/Keikkatyt-Hiidenpellossa_R0029159-1