Lähihoitaja, Mainiokoti Marttilanharju, Sastamala, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja, Mainiokoti Marttilanharju, Sastamala

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Marttilanharjuun, Sastamalaan!

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen toiminnalliseen kotiimme.

Mainiokoti Mattilanharju on ympärivuorokautista, laadukasta hoivaa ikäihmisille tarjoava, valoisissa ja viihtyisissä tiloissa toimiva 30 paikkainen koti Sastamalan keskustan läheisyydessä. Kotimme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Lähihoitajana toimit tärkeänä osana asukkaidemme arkea oman osaamisalasi näkökulmasta. Pääset kehittämään kotimme toimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Arkemme on toiminnallista ja järjestämme päivittäin aktiviteetteja asukkaillemme.

Olet koulutukseltasi lähihoitaja. Mainioon tiimiimme sopii positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut ikäihmisten parissa työskentelystä.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä. Meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Yksityisellä palveluntuottajalla on 1.1.2024 alkaen velvollisuus tarkistaa työnhakijoiden ja
työtehtäviä vaihtavien työntekijöiden rikosrekisteriote iäkkäiden henkilöiden
sosiaali- ja terveyspalveluissa Sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaisten edellytysten täyttyessä.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta!

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n palkkaluokan G20C mukainen. Tehtävä on kokoaikainen. Työ on 3-vuorotyötä.

Kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Minna Kollin
040 186 6857 (arkisin klo 9-15)
minna.kollin@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asukkaallamme on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättä yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi.

Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mainiokodit_careers/job/Sastamala-Itsenisyydentie/Lhihoitaja--Mainiokoti-Marttilanharju--Sastamala_R0029162