Tarjoilija, NJC Henkilöstöpalvelut
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksemme ruokaravintolaan kesätöihin TARJOILIJOITA Vaasaan

TEHTÄVÄNKUVA

Työ tapahtuu asiakasyrityksemme tunnelmallisessa ravintolassa Vaasan keskustassa. Työhösi kuuluu ruoka- ja juomatarjoilua ravintolan salissa. Etsimme energisia ja iloisia asiakaspalvelijoita, jotka tulevat toimeen hyvin tässä innostavassa työyhteisössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä tässä työssä, vaikka olisitkin vasta urasi alkuvaiheessa.

TOIVOMME SINULTA

alan aikaisempaa kokemusta ja/tai koulutusta
      positiivista asennetta ja tiimityöskentelytaitoa
      kykyä toimia välillä kiireisessäkin työssä
      myyntihenkisyyttä sekä asiakaspalvelutaitoa
      sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.
      hygieniapassia ja mielellään myös anniskelupassia

TARJOAMME

Me NJC:llä tarjoamme apua ja tukea työllistymiseen, varman palkanmaksun työsuhteessasi, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, monipuoliset tehtävät sekä asialliset työvaatteet ja varusteet. Miksi töihin NJC:lle? Lue lisää täältä! https://njc.fi/miksi-njc/

Työt alkavat ennen kesää ja työtunteja on kesän ajalle tarjolla 90h+/3vko ja kesää ennen mahdollisuus on myös keikkatöihin. Kesän jälkeen tarjolla voi olla myös paikka keikkatöissä. Palkkaus on neuvoteltavissa kokemuksen ja MaRaVa TES:n mukaan. Jätä hakemuksesi oheisesta linkistä helposti ja nopeasti! Laitathan mukaan myös suosittelijan yhteystiedot.

Lisätietoja paikasta antaa arkisin klo 9-15:30 Taina p. 050 521 4411.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa noin 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/ .

NJC - Aidosti ammattilainen
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://njc.likeit.fi/apply/44479243