Henkilökohtainen avustaja, Päivänsäde Marko
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 13€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olen huumorintajuinen, ulospäinsuuntautunut ja reilu 50-vuotias vuonna -91 vammautunut (korkea selkäydinvamma, tetraplegia), manuaalipyörätuolia käyttävä mies.

Etsin reipasta henkilökohtaista avustajaa. Olet oma-aloitteinen, halukas oppimaan uutta , fyysisesti hyväkuntoinen. Aikaisempi alan kokemus on hyväksi mutta en sitä edellytä kunhan olet tehtävästä kiinostusta, työn kyllä oppii.

Työnkuvaan kuuluu perus hygienia, wc-käynneissä avustaminen/simulointi, kertakatetroinnit , pukeutumisessa ja siirtymisissä avustaminen ym. Nostolaite käytettävissä.Tarvitsen apua myös kodin ulkopuolisissa asioinneissa.

Työhön perehdytetään.

Osa-aikatyöstä tai muistakin työsopimusvaihtoehdoista on mahdollisuus neuvotella.

Asuinpaikkaani on hyvät kulkuyhteydet myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Omaathan hyvän Suomen kielen taidon, B- ajokortti on eduksi.

Työ on kaksivuorotyötä, aamu-ja iltavuoroa sekä viikonloppuvuoroja. Työvuorot ovat joustavia ja sovitaan tarkemmin. Ne sijoittuvat pääsääntöisesti aamuvuoron osalta klo 8-16 ja iltavuoron 19-23 välille. Työtä on tarjolla 35-160h/kk riippuen työsopimusvaihtoehdoista.
Jos etsit vain kesätyötä (kesäkaudeksi) on se myös mahdollista.

Tuntipalkka (lähtö) on nyt 13 €/tunti (B2) ja 1.7.2024 lukien 13,55 €/tunti.
Kuulun henkilökohtaisten avustajien HETA-liittoon, jonka työehtosopimuksen mukaan palkkaus ja siihen kuuluvat lisät maksetaan.

Työ alkaa heti sopivan henkilö löytyessä.

Jos kiinnostuit ja koet että voisit olla etsimäni avustaja,niin älä arkaile vaan lähetä minulle pikimmiten hakemus sähköpostitse osoitteeseen marko.paivansade@gmail.com niin otan sinut huomioon valitessani henkilökohtaista avustajaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:marko.paivansade@gmail.com