Tule töihin varhaiskasvatukseen Heinävedelle, Heinäveden kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Heinäveden kunnan varhaiskasvatuksessa haetaan varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen lastenhoitajia sekä perhepäivähoitajia eripituisiin sijaisuuksiin ja määräaikaisiin työtehtäviin.
Olisitko se sinä?

Meillä on varhaiskasvatuksen yksiköitä Heinäveden kirkonkylällä kolme ja Karviossa yksi.
Työ voi sijoittua mihin tahansa yksiköön.
Varhaiskasvatuksessamme on kohtuullisen kokoiset lapsiryhmät. Päiväkotiryhmissä työskentelee yleensä kaksi opettajaa ja kaksi lastenhoitajaa ja ryhmäperhepäiväkodissa kaksi lastenhoitajaa ja perhepäivähoitajia tarpeen mukaan. Tähän saakka olemme pystyneet pitämään varhaiskasvatusyksiköissä vähintään lain mukaisen mitoituksen voimassa koko varhaiskasvatuspäivän ajan. Henkilöstömme on sitoutunut työhönsä ja suurimmalla osalla on pitkä työkokemus kunnassamme.

Odotamme sinulta lapsilähtöistä työotetta ja kykyä kohdata lapsi aidosti. Toivomme sinulta kokemusta työskentelystä erityistä tukea tarvitsevien lasten kuin maahanmuuttajalasten kanssa sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.
Jos kiinnostuit työskentelemään varhaiskasvatuksen yksiköissä, laita meille avoin hakemus, mistä ilmenee koulutuksesi ja kokemuksesi varhaiskasvatuksesta.
Viikoittainen työaika vaihtelee tarpeen mukaan ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Avoimen hakemuksen saa laittaa sähköpostilla osoitteeseen: amanda.luostarinen@heinavesi.fi, otsikolla Avoin hakemus.
Hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Heinäveden kunta / Varhaiskasvatus, Kermanrannantie 7, 79700 HEINÄVESI. Kirjekuoreen merkitään AVOIN HAKEMUS.

Hakemuksen mukaan tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa. Haastattelemme potentiaalisen hakijan niin pian kuin mahdollista hakemuksen tultua ja teemme päätöksen heti, kun sopiva työntekijä löytyy. Eli lähetä hakemuksesi nopeasti. Huomaathan myös "Asumaan Heinävedelle kampanja töihin tulevalle" (www.heinavesi.fi)
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote.
Lisätietoja antaa varhaiskasvatusjohtaja Paula Ukkonen puh. 040 5224985.

Hae työpaikkaa osoitteesta