Lähihoitaja, Yrjö & Hanna Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2024
  • Hae viimeistään 28.4.2024
  • Palkkaus: 12,12-14,52€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tulisitko sinä osaksi mahtavaa tiimiämme Akuliinaan Siilinjärvelle?

Tule tuntityöntekijäksi Akuliinaan!

Työtehtäviin kuuluvat kokemuksesta riippuen muun muassa asukkaiden lääkehoito, voinnin seuranta, hygieniassa avustaminen sekä kodinhoidolliset tehtävät. Työ on kaksivuorotyötä.

Palvelukeskus Akuliina käsittää kaksi vuokrakerrostaloa: Akuliina, 30 vuokra-asuntoa ja Aukusti 32 vuokra-asuntoa. Palvelukeskus Akuliinan viihtyisät tilat ja aktiivinen toiminta, tapahtumat ja hyvä seura kutsuvat asukkaita. Asukkaat ovat pääasiassa ikäihmisiä, jotka pärjäävät itsenäisesti tai kevyiden, kotiin vietävien palvelujen turvin. Lisätietoja Akuliinasta ja Aukustista löydät osoitteesta https://yrjojahanna.fi/kohteet/akuliina/ ja https://yrjojahanna.fi/kohteet/aukusti/

Mikä tekee lähihoitajan työstä tärkeää meillä?

Lähihoitaja huolehtii asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä turvallisuudesta yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Olet avainasemassa nostamaan esiin arjen kehitysehdotuksia ja ideoimaan uutta. Yhdessä kehitämme palvelujamme sekä toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asukkaiden ja työntekijöidemme tarpeita.

Tehtävä edellyttää sinulta lähihoitajan tutkintoa ja hyvää suomen kielen taitoa. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus on eduksi. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka mukaan maksamme kokemus- ja työvuorokohtaiset lisät sekä muut korvaukset. Koska työtehtävät ovat lähihoitajan työtehtäviä, palkkaus on tehtäväkohtainen. Tuntipalkkahaitari tässä tehtävässä on 12,12€/h - 14,51€/h.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesihenkilö Jonna Iskalaan puh. 040 357 1661. tai jonna.iskala@yrjojahanna.fi

Jätä hakemuksesi tehtävään 28.4.2024 mennessä. Hakulomakkeen täyttö vie alle minuutin.

Toivottavasti näemme haastattelussa!

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jenni.randstrom@yrjojahanna.fi