Vuorovastaava, ravintola, RoiRoi Oy
- Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2024
- Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Rovaniemen ravintola Gustav Kitchen & Bar etsii joukkoonsa salin vuoropäällikön osaajaa!
Työtehtävät:
HENKILÖSTÖN JOHTAMINEN
Vuoropäällikkö vastaa vuoronsa henkilöstön ohjauksesta, aikatauluista ja suorituksen seurannasta oman vuoronsa aikana.
OPERATIIVINEN JOHTAMINEN
Vastaa ravintolan päivittäisestä toiminnasta oman vuoronsa aikana, mukaan lukien tarjoilun sujuvuudesta, siisteydestä ja asiakaspalvelusta. Vastaa harjoittelijoiden perehdytyksestä sekä arvioinneista.
TALOUDEN HALLINTA
Vastaa kustannusten hallinnasta ja tuloksen optimoinnista oman vuoronsa aikana. Hävikin minimointi.
ASIAKASPALVELU
Vuoropäällikkö varmistaa, että asiakkaat saavat laadukasta palvelua ja että heidän tarpeensa täytetään tyydyttävällä tavalla.
VARASTONHALLINTA JA INVENTAARIO
Vastaa yhdessä ravintolapäällikön kanssa viinitilauksista sekä muiden tarvikkeiden varaston hallinnasta ja niiden inventoinnista.
LAATUVALVONTA
Vuoropäällikkö varmistaa, että ruokien ja juomien esillepano on laadukkaalla tasolla sekä että hygieniastandardeja noudatetaan.
HENKILÖKUNNAN HYVINVOINTI
Vastaa henkilökunnan hyvinvoinnista ja huolehtii heidän jaksamisestaan yhdessä muiden esimiesten kanssa.
TURVALLISUUS JA LAINSÄÄDÄNTÖ
Pitää huolta siitä, että ravintola noudattaa kaikkia terveys- ja turvallisuusmääräyksiä sekä lainsäädäntöä.
MARKKINOINTI
Vuoropäälliköt voivat osallistua Gustavin somemarkkinointiin ottamalla kuvia / videoita oman vuoronsa aikana. Kampanjoiden ja tapahtumien suunnittelu yhdessä osakkaiden sekä muun henkilökunnan kanssa.
VIINILISTAT
Osallistuu yhdessä ravintolapäällikön kanssa uusien viinilistojen suunnitteluun ja tuotteiden hinnoitteluun.
ASIAKASPALAUTTEEN KÄSITTELY
Käsittelee asiakaspalautetta ja pyrkii parantamaan asiakaskokemusta oman vuoronsa aikana.
YHTEISTYÖ OMISTAJIEN KANSSA
Raportointi tarvittaessa toiminnan tilasta, tuloksista, kehitysideoista ja mahdollisista epäkohdista omistajille.
KRIISINHALLINTA
Ongelmatilanteiden ratkaiseminen, kuten henkilökunnan kiistat tai asiakaspalveluongelmat.
AJANHALLINTA
Vuoropäällikön tulee hallita omaa sekä tarjoiluhenkilökunnan ajankäyttöä mahdollsimman sujuvan palvelun varmistamiseksi.
Oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä vapaamuotoinen hakemus, suosittelijat sekä CV sähköpostitse: info@gustavkitchenbar.fi
Työtehtävät:
HENKILÖSTÖN JOHTAMINEN
Vuoropäällikkö vastaa vuoronsa henkilöstön ohjauksesta, aikatauluista ja suorituksen seurannasta oman vuoronsa aikana.
OPERATIIVINEN JOHTAMINEN
Vastaa ravintolan päivittäisestä toiminnasta oman vuoronsa aikana, mukaan lukien tarjoilun sujuvuudesta, siisteydestä ja asiakaspalvelusta. Vastaa harjoittelijoiden perehdytyksestä sekä arvioinneista.
TALOUDEN HALLINTA
Vastaa kustannusten hallinnasta ja tuloksen optimoinnista oman vuoronsa aikana. Hävikin minimointi.
ASIAKASPALVELU
Vuoropäällikkö varmistaa, että asiakkaat saavat laadukasta palvelua ja että heidän tarpeensa täytetään tyydyttävällä tavalla.
VARASTONHALLINTA JA INVENTAARIO
Vastaa yhdessä ravintolapäällikön kanssa viinitilauksista sekä muiden tarvikkeiden varaston hallinnasta ja niiden inventoinnista.
LAATUVALVONTA
Vuoropäällikkö varmistaa, että ruokien ja juomien esillepano on laadukkaalla tasolla sekä että hygieniastandardeja noudatetaan.
HENKILÖKUNNAN HYVINVOINTI
Vastaa henkilökunnan hyvinvoinnista ja huolehtii heidän jaksamisestaan yhdessä muiden esimiesten kanssa.
TURVALLISUUS JA LAINSÄÄDÄNTÖ
Pitää huolta siitä, että ravintola noudattaa kaikkia terveys- ja turvallisuusmääräyksiä sekä lainsäädäntöä.
MARKKINOINTI
Vuoropäälliköt voivat osallistua Gustavin somemarkkinointiin ottamalla kuvia / videoita oman vuoronsa aikana. Kampanjoiden ja tapahtumien suunnittelu yhdessä osakkaiden sekä muun henkilökunnan kanssa.
VIINILISTAT
Osallistuu yhdessä ravintolapäällikön kanssa uusien viinilistojen suunnitteluun ja tuotteiden hinnoitteluun.
ASIAKASPALAUTTEEN KÄSITTELY
Käsittelee asiakaspalautetta ja pyrkii parantamaan asiakaskokemusta oman vuoronsa aikana.
YHTEISTYÖ OMISTAJIEN KANSSA
Raportointi tarvittaessa toiminnan tilasta, tuloksista, kehitysideoista ja mahdollisista epäkohdista omistajille.
KRIISINHALLINTA
Ongelmatilanteiden ratkaiseminen, kuten henkilökunnan kiistat tai asiakaspalveluongelmat.
AJANHALLINTA
Vuoropäällikön tulee hallita omaa sekä tarjoiluhenkilökunnan ajankäyttöä mahdollsimman sujuvan palvelun varmistamiseksi.
Oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä vapaamuotoinen hakemus, suosittelijat sekä CV sähköpostitse: info@gustavkitchenbar.fi
Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:emilia@gustavkitchenbar.fi