Maanrakennustyöntekijä, Suomen Vuokramestarit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2024
  • Hae viimeistään 28.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme yhteistyökumppanillemme, alansa vakaalle ja osaavalle toimijalle, MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Oulun alueen tulevan sesongin työkohteisiin. Olet osaava, reipas ja asiakaspalveluhenkinenkin tekijä, joka on valmis suorittamaan monenlaisia infra- ja rakennusalan työtehtäviä.

Työ alkaa kevättalvella heti kelien salliessa, ja työsuhde kestää vähintään talven tuloon saakka. Työ on kokoaikainen, ja työaika on lähtökohtaisesti ma-pe klo 7.00 - 15.30.

Edellytämme valittavalta osaajalta:

- maanrakennusalan koulutusta ja / tai vähintään kolmen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä

- hyvää suomen kielen taitoa

- intoa kasvaa ja kehittyä yrityksen palveluksessa pitkällä aikavälillä

- luotettavuutta ja sitoutumishalukkuutta

- voimassa olevia työturvallisuus- ja EA1-kortteja

Eduksesi luetaan kokemus esimerkiksi Avantilla työskentelystä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää B-ajokorttia ja käytettävissä olevaa autoa.

Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen, jos haluat päästä osaksi positiivista, osaavaa ja ahkeraa työyhteisöä! Älä siis viivyttele, vaan lähetä hakemuksesi jo tänään. Muista liittää mukaan ajan tasalla oleva ansioluettelosi.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja valinta tehdään välittömästi oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ainoastaan puhelimitse Henry Viheriävaara 044 7750 813. Voit soittaa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Suomen Vuokramestarit Oy on oululainen henkilöstöpalvelu- ja rekrytointiyritys. Toimimme vastuullisesti sekä olemme luotettava työnantaja. Työntekijöidemme käytössä ovat asiaankuuluvat työkalut, vaatteet sekä turvallisuusvarusteet. Huolehdimme, että palkat tulevat ajallaan ja että tekijöidemme työterveys- ja vakuutusasiat ovat kunnossa.

Työntekijämme ovat toimintamme kulmakivet, ja pidämme erittäin tärkeänä, että työntekijämme viihtyvät työssään. Siksi suuri osa työntekijöistämme ovat tehneet meillä säännöllisesti töitä vuosien ajan. Tarjoamme jatkuvasti työmahdollisuuksia niin aloitteleville reippaille aloittelijoille kuin raudanlujille ammattilaisillekin. Tervetuloa töihin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.svm.fi/jobs/3673457-maanrakennustyontekija