KEMISTI, Kouvola, Kymen Ympäristölaboratorio Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sinulla on vastuu kemian osastostamme ja sen kehityksestä, analyysitulosten raportoimisesta ja asiakaspalvelusta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa selvität ja rakennat heidän haasteisiinsa sopivat testauskokonaisuudet ja kehität oman osastosi toimintaa. Yhteistyössä viranomaisten kanssa pysyttelet ajanhermolla muuttuvista testausvaatimuksista ja varmistat, että asiakkaillemme tarjoamat testauspalvelut täyttävät viranomaisten asettamat vaatimukset.

Kemian laboranttiemme lähiesimiehenä tuet osastosi hyvää työilmapiiriä ja varmistat, että hommat sujuvat. Sinulla on itselläsi käytännön kokemusta kemiallisesta analytiikasta, laadunvarmistuksesta kemian laboratoriossa ja uusien analyysimenetelmien validoinnista.

Palvelulaboratoriomme haasteet ja monipuoliset tehtävät tarjoavat sinulle hyvän mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen.

Hakijalta edellytämme:
-Tehtävään soveltuvaa koulutusta kemiasta, esim. FM
-Ulospäin suuntautuneisuutta, oma-aloitteisuutta, päätöksentekokykyä ja hyvää tiimihenkeä

Katsomme eduksi kokemuksen vesinäytteiden epäorgaanisesta analytiikasta, uusien analyysimenetelmien validoinnista, työskentelyn akkreditoidussa testauslaboratoriossa, aiemman esimieskokemuksen ja IT-taidot (esim. LIMS, V2L).

Tarjoamme sinulle:
-Haastavan ja monipuolisen työnkuvan
-Merkityksellisen työn erilaisten kemiallisten analyysimenetelmien parissa
-Viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit
-Joustavat työajat ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:aleksi.laine@kclkymlab.fi