Hoitajia keikkatöihin, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.2.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sosiaali- ja terveysalan osaaja! Etsitkö joustavaa työtä, jota voit tehdä oman elämäntilanteesi mukaan?

Haemme nyt Hoivakoti Viljaskaan hoitajia (lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia ja alan opiskelijoita) keikkatöihin. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Hoivakoti Viljaska on 74 -paikkainen ikääntyneiden ympärivuorokautinen hoivakoti, jossa on neljä ryhmäkotia Atsalea, Begonia, Crocus ja Daalia. Työmme tavoitteena on varmistaa asukkaidemme onnellinen ja aktiivinen elämä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja tuomaan omia vahvuuksiasi esille arjen työssä. Yhdessä tiiminä pyrimme työssämme parhaaseen lopputulokseen, ja kiireisinäkin hetkinä autamme toinen toistamme.

Työpäiväsi hoitajana meillä

Hoitajana työpäiväsi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Työpäivääsi kuuluu myös monipuolista aktiviteettien ohjaamista asukkaillemme sekä omaisyhteistyötä. Koulutuksestasi riippuen työpäivääsi voi kuulua myös lääkehoitoa sekä yhteistyötä lääkärin, asukkaiden ja omaisten kanssa.

Keikkatyöntekijänä voit työskennellä joko tarvittaessa töihin kutsuttavana ja poimia tuolloin sinulle sopivat vuorot itsellesi lyhyemmällä varotusajalla tai sitten suunnitelmallisemmin tietäen vuorosi jo listan suunnitteluvaiheessa - tässäkin vaiheessa saat itse vaikuttaa vuorojen suunnitteluun ja kertoa meille, kuinka olisit käytettävissä.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sosiaali- ja terveysalan koulutus tai opintoja (esim. sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoiva-avustaja), tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta.

Haemme hoitajia keikkatöihin. Voit aloittaa keikkatyöt meillä heti ja jatkaa keikkailua juuri niin kauan, kuin sinulle sopii. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Mahdollistamme sinulle joustavan työn omaan elämäntilanteeseesi sopivasti. Keikkatyöntekijänä saat palkan kaksi kertaa kuukaudessa ja voit ottaa työvuoroja vastaan juuri sen verran, kuin itse haluat.

- Me huolehdimme siitä, että kohtelemme sinua tasavertaisena työryhmän jäsenenä ja että sinun on kiva tulla työvuoroon, otit sitten vuoroja vastaan harvemmin tai viikoittain.

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Jätä hakemuksesi 30.4. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Ilona Lietzen, puh. 046-9214469, ilona.lietzen@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!

Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/3671127-hoitajia-keikkatoihin-hoivakoti-viljaska