Keikkatyö pääkaupunkiseudun Validia-taloissa, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.2.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme nyt hoitajia keikkatyöhön pääkaupunkiseudun Validia-taloihin.

Joustavuuden ansiosta työmme sopii niin täysipäiväiselle ammattilaiselle, opiskelijalle tai eläkeläiselle lisäansioksi. Olit sitten perushoitaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai hoiva-avustaja, niin meillä voi olla sinulle töitä! Jätäthän yhteystietosi hakemuslomakkeen kautta mahdollisimman pian! Hakeminen Validialle on helppoa, pakolliset tiedot ovat nimi, sähköposti ja puhelin.

Sijaisuuksien erinomainen puoli on, että ne ovat väliaikaisia, ja antavat mahdollisuuden kokeilla erilaisia työtehtäviä Validialla. Keikkalaisena voit valita mitä vuoroja teet ja missä Validian yksiköissä - näin voit sovittaa työn esimerkiksi opiskelun, toisen työn tai harrastusten rinnalle.

Meillä hoitotyö on monipuolista ja ihmisläheistä. Hoitajat ovat asiakkaillemme läheisiä ja auttavat heitä elämään mahdollisimman normaalia arkea. Validialla työelämä ei ole vain rutiineja asumisesta, pitkästä asiakassuhteesta ja sujuvasta arjesta syntyy elämäntarinoita, jotka koskettavat sekä meitä validialaisia, että asiakkaitamme.

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta vammaistyötä kohtaan ja soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja. Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Olethan reipas ja iloinen persoona, joka haluaa aidosti palvella asiakkaitamme.

Jätäthän hakemuksesi hakemuslomakkeen kautta, käsittelemme tietosuojasyistä hakemukset vain järjestelmässämme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/3669398-keikkatyo-paakaupunkiseudun-yksikoissa