Varhaiskasvatuksen sosionomi Pilke Auroraan ja Ki, Pilke päiväkodit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.2.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko sinä etsimämme varhaiskasvatuksen sosionomi?

Etsimme nyt varhaiskasvatuksen sosionomeja Pilke päiväkoteihin Auroraan ja Kipinään Kaarinaan. Tehtävä sopii sinulle, jos haluat hyödyntää osaamistasi, kehittää ja ideoida uutta sekä jättää oman persoonallisen jälkesi hyvän päivän syntymiseksi lapsille ja työkavereillesi. Työ alkaa 8.1.2024 tai sovittaessa.

Pilke-päiväkodit Aurora ja Kipinä ovat molemmat viiden ryhmän päiväkoteja loistavien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Kaarinan rajalla. Tunnelma päiväkodeissamme on iloinen ja kannustava, jokaisella on paikkansa ja kollegat tukevat toisiaan aina. Noudatamme SAK-aikaa (myös sosionomilla on suunnitteluaikaa) ja pidämme viikoittaisia tiimipalavereita varmistaaksemme suunnitellun pedagogisen toiminnan korkean laadun. Haluamme jatkuvasti kehittää ja parantaa toimintaamme. Liity iloiseen joukkoomme ja tule tekemään maailman tärkeintä työtä yhdessä kanssamme!

Haluat työskennellä päiväkodissa osana moniammatillista varhaiskasvatushenkilöstöä ja koet lapsen kokonaisvalaisen kasvun, kehityksen ja oppimisen olevan osaamisesi keskiössä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uutta varhaiskasvatuksen sosionomin työnkuvaa ja arjen käytänteitä.

Odotamme sinuulta/hallitse seuraavia kokonaisuuksia:

- Sensitiivinen, johdonmukainen ja pedagoginen työote

- Hyvät tiimityötaidot

- Lapsen ja perheen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Perheiden riskien tunnistaminen - lasten ja perheiden palveluverkoston tunteminen, palveluun ohjaaminen

- Kulttuurisensitiivisyys ja yhteisöllinen osaaminen, eriarvoisuuden ehkäisy

- Kehittämismyönteisyys

Tarjoamme sinulle:

- Arvostus ja kiinnostus uutta tehtävänkuvaa ja mukanaan tuomia mahdollisuuksia kohtaan

- Mahdollisuus kehittää varhaiskasvatuksen sosionomin työnkuvaa työn ohessa

- Laajat verkostot ympäri suomen, vertaistuki, työssäoppiminen

- Yhteistyömahdollisuudet eri oppilaitosten kanssa

- Täydennyskoulutusta

Haastattelemme hakijoita koko hakuprosessin aikana, ja täytämme tehtävät sopivien hakijoiden löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/varhaiskasvatuksen-sosionomi-pilke-auroraan-ja-kipinaan/DbdLLX