Radiologian erikoislääkäri, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2024
  • Hae viimeistään 12.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Radiologian erikoislääkäri, tervetuloa Terveystaloon!

Terveystalossa on valtavasti mielenkiintoisia mahdollisuuksia luoda uraa niin yksityisellä kuin julkisissa palveluissa ympäri Suomen. Olet sitten hiljattain radiologiaan erikoistunut tai jo rutinoitunut erikoislääkäri, et jää missään vaiheessa yksin. Tämän varmistavat yli 4500 muuta lääkäriä kaikilta erikoisaloilta.

Radiologian erikoisalalla olemme viime vuosina keskittyneet erityisesti toimiviin ja ajantasaisiin it-järjestelmiin sekä kuvantamisen laatuun. Olemme panostaneet esimerkiksi tuki- ja tekoälyyn sekä tämän kehitystyön ansiosta saamme kuvista entistä tarkempia, parempia ja myös nopeammin käsittelyyn.

Meillä kuvantamisen tiimit ovat täynnä moniammatillista osaamista ja työtä tehdään tiiviisti osana porukkaa. Tiimissä työskentelee radiologien ohella röntgenhoitajia, jotka toteuttavat kuvat lujalla ammattitaidollaan. Kuvantamisessa on käytössä kaksoisluentajärjestelmä, jonka kautta lausunnot kulkeutuvat satunnaisesti lausuttavaksi uudelleen toiselle radiologille. Tämä antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä kollegojen tapaa analysoida ja arvioida erilaisia tapauksia.

Kuten radiologian erikoisalajohtajamme Tomi Pudas mainitsee

"Omasta työstä saa koko kuvantamisen kattavan kaksoisluennan ansiosta ikään kuin vertaisarvion ja monien paljon kaipaamaa palautetta, jonka kautta on osaajillemme löytynyt uudenlaisia mahdollisuuksia kehittää omaa osaamista. Välittäminen tarkoittaa paitsi toisistamme välittämistä, myös sitä, että välitämme oman työmme laadusta. Vaikkapa meillä kuvantamisessa välitämme siitä, että saamme oikean ja laadukkaan tuloksen. Ja jos jotakin kuvista löytyy, välitämme myös siitä, miten kerromme tuloksesta eteenpäin potilaalle. Teemme laadukasta työtä ja välitämme työstämme sekä potilaasta."

Terveystalossa tulet osaksi vahvaa työyhteisöä, jossa ovat edustettuina kaikki lääketieteen erikoisalat ainoana yksityisenä toimijana Suomessa. Olemme sitoutuneet työskentelemään sen eteen, että meillä työskentelevät nyt ja jatkossa toimialamme parhaat asiantuntijat ja osaajat.

Haluaisitko mukaan tekemään työtä terveemmän elämän puolesta?

Mikäli kiinnostuit, jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta tai ole yhteydessä suoraan minuun, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus.

Tuukka Ronkainen, p. 044 4942 147 / tuukka.ronkainen@terveystalo.com
Terveystalon Urapalvelut

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/jobs/183790-terveystalo-radiologian-erikoislaakari/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer