Henkilökohtainen avustaja, Takkinen Vesa
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 12,55€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitään henkilökohtaisia avustajia neliraajahalvaantuneelle perheenisälle Oulunsaloon. Liikkumiseen käytän sähköpyörätuolia ja kommunikoin normaalisti puheella.
Työhön sisältyy avustamista kaikissa arkielämän toiminnoissa, henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista (pukeutuminen, peseytyminen, syöttäminen, katetrointi, suolentoimitus) sekä kotitöiden tekemistä. Työ sisältää paljon toistuvia rutiineja.
Toivon, että olet reipas, luotettava, joustava ja oma-aloitteinen henkilö, joka tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostan kykyäsi tarttua ripeästi tuttuihin toimiin, mutta tärkeää on myös pystyä ottamaan vastaan annettuja ohjeita ja noudattaa niitä.

Työtehtävien huolellinen hoitaminen on välttämätöntä erityisesti hoitotoimenpiteissä. Tärkeää on, että kunnioitat perheemme tapoja tehdä asioita, vaikka ne olisivat erilaisia kuin omasi. Myös ymmärrys ja osaaminen työelämän pelisäännöistä on tarpeen.
Ajokortti on plussaa, mutta ei välttämätön.
Koulutus ja aiempi kokemus luetaan eduksi, mutta ei ole pakollista, sillä sinut perehdytetään työhön.

Työaika on arkisin ma-pe 7 h/pv (8.00-16.00 välillä sopimuksen mukaan), yhteensä 35 h/viikko. Lisäksi etsin ilta-ja viikonloppuavustajia satunnaisiin sijaisuuksiin sekä lyhyempiin työvuoroihin sopimuksen mukaan. Työssä noudatetaan Heta-liiton työehtosopimusta ja palkkaus on B-palkkaluokan mukainen
(lähtöpalkka 12,55 €/h + mahdolliset lisät). Työ alkaa välittömästi sopivan hakijan löydyttyä.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä! Tarkemmat tiedustelut puhelimitse (Saa yv:llä), hakemukset ja CV sähköpostilla vesamatti.takkinen@gmail.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:vesamatti.takkinen@gmail.com