Toimistotyöntekijä, BP hair Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
BP Hair Oy on vuonna 2013 perustettu kampaamoalan maahantuontiyritys. Meillä on laaja valikoima oman tuotemerkkimme alla erilaisia laadukkaita kampaamotuotteita ja työvälineitä niin kampaamoille kuin kuluttajillekin. Toimimme myös valikoitujen, laadukkaiden brändien maahantuojana. Etsimme nyt kokopäiväistä toimistotyöntekijää ja asiakaspalveluhenkilöä monipuolisten tehtävien pariin. Työsuhde on määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus, mutta sopivan henkilön sattuessa kohdalle myös työn jatkuminen määräaikaisuuden jälkeen on mahdollista.
Tärkeä osa työstäsi koostuu kampaamo - ja kauneudenhoitoalan ammattilaisten palvelemisesta useissa eri kanavissa niin sähköisesti, puhelimitse kuin kasvotustenkin, joten tarvitset erinomaiset asiakaspalvelu - ja vuorovaikutustaidot. Muihin päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi lähetysten käsittely ja pakkaus sekä muut toimistotyön tehtävät.

Työssä menestyäksesi tarvitset kampaajan koulutuksen, asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteista asennetta, joustavuutta sekä paineensietokykyä, vahvaa suomen kielen taitoa (englannin kielitaito vahva etu) sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Meillä on tarjota sinulle luotettava ja vakaa työnantaja sekä monipuoliset työsuhde-edut sekä mukava ja tiivis työyhteisö. Työtä tehdään toimipaikassamme Höyhtyällä arkisin klo. 9 - 17.

Jos tunnet olevasi oikea henkilö meille, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveesi kera Anne Kaismo, puh: 0503505880, anne@bphair.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anne@bphair.fi