Verkostotarkastaja, kesä- ja sesonkityö, Insplan Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olemme valtakunnallisesti toimiva energia-alan asiantuntijayritys, ja tulemme laajentamaan tarkastustoimintaamme vuodelle 2024. Etsimme ympäri Suomea kesätyöntekijöitä kesälle 2024 sähkönjakeluverkon kuntotarkastukseen. Mahdollisuus työsuhteen jatkamiseen myös kesän jälkeen.

Työ on maastossa tapahtuvaa jakeluverkon tarkastusta ja muiden Insplanin kunnossapidon asiantuntijapalveluiden toteuttamista maasta ja ilmasta. Sinulla on asenne kohdallaan ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Sinulla on mahdollisesti myös aikaisempaa kokemusta sähkönjakeluverkoista, esim. verkon rakentamisesta tai tarkastamisesta. B-ajokortti vaaditaan työn luonteen vuoksi, sekä eduksi katsotaan jos sinulla on oma auto käytössä.

Insplanilla on useita kiinteitä toimipisteitä. Verkostotarkastuksen yksikkömme sijaitsee Tampereella, Joensuussa ja Porvoossa mutta työmaat sijoittuvat ympäri Suomea, joten olet myös tarvittaessa valmis reissuhommiin. Tulevia työkohteita ovat mm. Joensuu, Lahti, Kajaani, Lappeenranta, Uusimaa ja Kymeenlaakson seutu. Työ on tarvittavan koulutuksen jälkeen itsenäistä, eikä vaadi sijoittumista tiettyyn toimipisteeseen.

Käsittelemme hakemuksia sitä mukaan, kun niitä tulee ja täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten hae jo tänään! Työt alkavat arviolta toukokuusta alkaen.

Mikäli kesän jälkeen työnkuvat ovat selkeät ja koet kuuluvasi joukkoomme, meiltä voi työtilanteesta riippuen aueta myös vakituinen työsuhde.

Lisäkysymyksiä työstä voit esittää tiimityönjohtajalle: Timo Tainio timo.tainio@insplan.fi, 0504129720
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://insplan.teamtailor.com/jobs/3665714-verkostotarkastaja-kesa-ja-sesonkityo