Lähihoitaja, Setlementti Tunturila ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule meille töihin!

Hoitokoti Koivula on Setlementti Tunturila ry:n ylläpitämä ympärivuorokautisen hoivan yksikkö Kemijärven keskustassa. Työnantajana olemme paikallinen, lämminhenkinen yhdistys. Hoitokodissamme on 42 asukaspaikkaa ja asukkaat on jaettu pieniin, noin kymmenen asukkaan osastoihin. Hoidamme yksikössämme ikääntyneitä sekä vammaispalvelun asiakkaita. Meillä asukkaat asuvat kodinomaisessa ympäristössä. Tarjoamme asukkaillemme yksilöllistä, virikkeellistä ja kuntouttavaa hoivaa.

Haemme työyhteisöömme lähihoitajia ja hoiva-avustajia vakituisiin työsuhteisiin sekä lyhyempiin, määräaikaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme töitä myös alan opiskelijoille, eläköityneille ja keikkatyöläisille. Mahdollisuus myös oppisopimuskoulutukseen.

Työtehtäviisi voi kuulua mm. asukkaiden päivittäisissä toimissa avustamista, viriketoiminnan toteuttamista yhdessä virikevastaavien kanssa, lääkehoidon toteuttamista sekä yhteistyötä omaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Meillä pääset osaksi iloista ja joustavaa työyhteisöä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, kannustavan työyhteisön sekä monipuolisia, omaa osaamistasi hyödyntäviä työtehtäviä. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joten pääset vaikuttamaan työvuoroihisi oman elämäntilanteesi mukaan. Lounasravintola Murkina toimii kanssamme samoissa tiloissa ja tarjoamme työntekijöillemme lounasedun.

Työ on 2- tai 3-vuorotyötä. Palkkaus yksityisen sosiaaliplvelualan TES mukainen.

Lisätiedot ja hakemukset

vastaava hoitaja Hanna Leinonen
puh. 040-536 3261
hanna.leinonen@tunturila.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:hanna.leinonen@tunturila.fi