Kokki, keittiömestari, Tomi Holappa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ravintolaamme kokkia/keittiömestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtäviin kuuluu hotelliaamiaisen valmistaminen, buffet-ruokailujen valmistaminen ja a'la carte annosten valmistaminen.
Olet osa laatuun ja tehokkuuteen panostavaa tiimiä.
Aikaisempi kokemus a'la carten annoksien valmistamisesta katsotaan eduksi, mutta oikealla asenteella ja otteella nämä myös oppii nopeasti ja koulutamme tarvittaessa.

Toivomme hakijalta reipasta otetta ja ahkeruutta sekä pystymään työskentelemään myös kiireisenä sesonkina tuloksellisesti. Kiireisimpiä sesonkeja on noin 5kk vuodessa, jotka jakautuvat pääsääntöisesi kesälle ja loppuvuodelle.

Tutustu hotelliimme ja ravintolaamme osoitteessa www.kiannonkuohut.fi

Hae paikkaa pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa: Tomi Holappa, puhelin 0400476486, tomi.holappa@kiannonkuohut.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tomi.holappa@kiannonkuohut.fi