Tarjoilijoita kesäkauteen Kokka Bistro & Bar, AiCan - Happy People Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarjoilijoita kesäkauteen Kokka Bistro & Bar
Haemme asiakkaallemme Ravintola Rouxin pisteelle satamaan, Kokka Bistro & Bariin kesäkaudeksi reippaita, rohkeita ja energisiä tarjoilijoita. Kokka on rento ruoka- ja seurusteluravintola Lahden satamassa, joka tunnetaan laadukkaasta ruoastaan ja lämminhenkisestä palvelustaan.

Liity osaksi tiimiä
Tarjoilijana Kokassa pääset osaksi ammattitaitoista ja motivoitunutta tiimiä, jossa yhdessä on tarkoitus luoda asiakkaalle viihtyisä ravintolakokemus. Työtehtäväsi sisältävät asiakaspalvelua, tilausten vastaanottoa, ruokien ja juomien pöytiin tarjoilua sekä kassan käyttöä. Eikä haittaa, mikäli et vielä jokaisessa osa-alueessa koe olevasi vankka osaaja- sinut kyllä opastetaan sellaiseksi.

Mitä odotamme sinulta

- Aikaisempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä

- Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja positiivista asennetta

- Hygieniapassi

- Anniskelupassi

- Kykyä työskennellä osana tiimiä kiireisessäkin työympäristössä

Tarjoamme sinulle
Bistro Kokka tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään ravintola-alan ammattilaiseksi Lahden kauneimmassa ympäristössä, kattavalla perehdytyksellä. Tarjoamme hyvän työyhteisön ja sopimuksen mukaisen palkan. Työajat sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti, mukaan lukien ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työt alkavat toukokuussa ja kestävät aina elokuun loppuun/ syyskuulle. Työtunteja on tarjolla toiveestasi riippuen 90-112,5h/3vko.

Hakeminen
Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat liittyä Kokan tiimiin, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi. Kerrothan hakemuksessasi myös, miksi juuri sinä olet sopiva henkilö täyttämään tämän roolin.

Tule tekemään kanssamme kesästä 2024 ikimuistoinen niin henkilökunnalle kuin asiakkaillemmekin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://happyrekry.aican.fi/jobs/3662477-tarjoilijoita-kesakauteen-kokka-bistro-bar