Terveydenhoitajia (neuvolat ja seksuaaliterveys,, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2024
  • Hae viimeistään 20.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keski-Suomen hyvinvointialue hakee neuvola- ja seksuaaliterveyspalveluihin

TERVEYDENHOITAJIA

eri pituisiin sijaisuuksiin koko Keski-Suomen alueelle. Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Terveydenhoitajat toimivat neuvolatyössä laaja-alaisissa tehtävissä, johon kuuluvat äitiys- ja lastenneuvolatoiminta, ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvonta, perhevalmennukset sekä osallistuminen asiantuntijana erilaisiin lapsi- ja perhepalveluiden yhteistyöverkostoihin. Säännöllisten synnytysten jälkitarkastukset ovat myös siirtyneet tai siirtymässä terveydenhoitajien tehtäväksi.

Tarjoamme sinulle mielekkään työn Keski-Suomen hyvinvointialueen neuvoloissa, joissa työtä tehdään hyvällä sykkeellä ja isolla sydämellä toisia auttaen ja kannustaen. Keski-Suomen hyvinvointialueen neuvolatoiminta on tunnetusti edelläkävijä monella neuvolatyön osa-alueella ja työ antaakin hyvän näköalapaikan kehittyvään neuvolatoimintaan ja tarjoaa mahdollisuuksia monipuoliseen oman osaamisen vahvistamiseen ja kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu terveydenhoitaja. Tehtävässä menestyäkseen tulee valitulla olla joustavuutta, kykyä hyvään tiimi- ja yhteistyöhön mutta myös itsenäiseen työhön sekä itseohjautuvuutta. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkehoidon osaamista (LOVe-LOP, PKV, rokotuslupa) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan (SOTE-sopimus).

Laita hakemuksesi pian tulemaan, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtäviä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Kerro hakemuksessasi, missä päin Keski-Suomea haluaisit työskennellä.

Tervetuloa meille töihin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/586264/fi_FI