Välinehuoltaja, VWR INTERNATIONAL OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Avantor hakee Porvooseen Välinehuoltajaa kesätyöhön palvelukonseptimme piirissä toimivan asiakkaan tarpeisiin sopimuksen, sovitun aikataulun ja työohjeiden mukaisesti. Etsitkö opiskelijatyötä kansainvälisessä ympäristössä ja oletko motivoitunut työskentelemään? Jutellaan!

Työpaikka sijaitsee pääasiallisesti Porvoossa. Tehtävä on koko aikainen 37,5 h viikossa ja alkaa 1.4.2024 ja päättyy 31.8.2024. Työtä tehdään ma-pe noin klo 8-16 välillä. Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen. Tarvitset tehtävää varten työturvallisuuskortin, jonka voit suorittaa työn alkaessa. Henkilöstöetuihimme kuuluu lounasetu, lakisääteistä työterveyshuoltoa laajempi työterveyshuolto, sairaus- ja tapaturmavakuutus myös vapaa-ajalle sisältäen lisenssin alaisen urheilun, neuvontaa elämän vaikeisiin tilanteisiin ulkoisen yhteistyökumppanin kanssa ja sisäinen tunnustusjärjestelmä.

Mikäli kiinnostuit, haethan pian, aloitamme haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä saat tiimin esimieheltä Johanna Räsänen 045 311 9182.

Tiimi

Tämä tiimi kuuluu Lab & Product Services -osastoomme, joka tukee suuria lääkeyrityksiä ja laboratorioita ympäri maailmaa biotieteiden alan tutkimus- ja kehitystyössä.

Mitä etsimme

Tehtävään vaaditaan aikaisempaa työskentelykokemusta laboratoriotyöympäristössä
Välinehuoltaja- tai laboranttikoulutus tai muu sopiva koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön

Miten menestyt ja vaikutat

- Osallistut uusien palvelukonseptien tai olemassa olevien palveluiden laajennuksien implementointiin asiakkaan tai VWR:n tiloissa
- Huolehdit päivittäisten palveluiden hoitamisesta asiakaskohteessa tai VWR:n tiloissa sovitun aikataulun mukaisesti
- Välinehuoltajan tehtäviin kuuluu muun muassa laboratoriolasitavaroiden tiskaus (pesukoneella, happopesuja), lasi- ja kulutustavaroiden hyllytys, tavaralähetyksien purkaminen varastoon (kemikaalit, kulutustavarat) ja muut laboratoriota avustavat tehtävät.
- Seuraat ja raportoit mahdollisista puutteista ja havaitsemistaan riskeistä viipymättä esimiehelle tai sovitulle kontaktille VWR:llä
- Lisäksi muut esimiehen antamat työhön liittyvät tehtävät
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vwr.wd1.myworkdayjobs.com/en-US/avantorJobs/details/Vlinehuoltaja---M-F-D-_R-155449?q=v%C3%A4line