Työterveyshoitaja Uusikaupunki, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Työterveyshoitajaa. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ työterveyshoitajana Uudenkaupungin yksikössä pitää sisällään?

Terveystalon työterveyshoitajat ovat yritysten ja organisaatioiden työhyvinvoinnin, työkykyjohtamisen ja työterveyden asiantuntijoita. Terveystalossa työterveyshoitajan monipuolinen tehtävänkuva on kiinnostava sekoitus vastaanotto- ja toimistotyötä, asiakastapaamisia sekä työpaikkakäyntejä. Työn luonne on ennaltaehkäisevää, ja työnkuvaan kuuluu terveys- ja turvallisuustekijöiden arviointikäyntejä sekä työpaikkaselvitysten ja työterveyden toimintasuunnitelmien laatimista, niiden seurantaa ja toteuttamista.

Vastapainoksi työterveyshoitajan työ pitää sisällään myös terveystarkastusten tekemistä, sairausvastaanoton pitämistä, rokotuksia ja pieniä toimenpiteitä. Tärkeä osa työterveyshoitajan työtä Terveystalossa on niin ikään yhteistyö asiakasyrityksen kanssa. Työterveyshoitajamme suunnittelevat ja kehittävät vastuuyritystensä työterveyspalveluita hoitosuositusten ja työarjen muutosten pohjalta yhdessä asiakkaan ja työterveystiimin kanssa.

Työsuhde tehtävässä on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään virka-aikana klo 816 . Tehtävässä on myös mahdollisuus satunnaiseen etätyöhön.

Viihdyn todella hyvin työterveyshoitajan tehtävässä, ja se tarjoaa minulle paljon kehittymismahdollisuuksia. On myös mukavaa tietää, että jos on tulevaisuudessa halukkuutta edetä, niin mahdollisuuksia Terveystalossa on monia, kertoo työterveyshoitaja Eero Terveystalo Myyrmäestä.

Lue lisää työterveyshoitajana työskentelystä Terveystalossa täältä.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle

- Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit sekä lyhytpsykoterapian.
 - Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
 - Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
 - Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön niin etänä kuin kivijalassakin. Terveystalon työterveyshuolto ja hoitoprosessit perustuvat tieteellisesti todistettuun tietoon niiden vaikuttavuudesta. Työtä tehdään omassa työterveystiimissä eikä kaikkea tarvitse tietää tai osata itse.
 - Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävä sisältää paljon yhteistyötä sekä henkilöasiakkaiden että yritysten edustajien kanssa, joten pääset hyödyntämään siinä sosiaalisia taitojasi. Toivomme hakijalta itseohjautuvuutta, sillä tehtävässä tarvitaan kykyä suunnitella itsenäisesti omaa työtään.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 30.4.2024. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään Vastaava työterveyshoitaja Tiina Suominen p. 050 599 1691.

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/jobs/222989-terveystalo-tyoterveyshoitaja-uusikaupunki/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer