Yleislääkäri Kalajoki, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2024
  • Hae viimeistään 28.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Etsimme joukkoomme Yleislääkäriä Kalajoen Terveystalolle.

Yleislääkärinä teet ajanvarauksellista vastaanottotyötä, jossa asiakkaat asioivat vastaanotollasi yleislääkäritasoisissa asioissa. Asiakkaitasi ovat esimerkiksi yksityisasiakkaat, työterveyshuollon sairasvastaanoton asiakkaat ja vakuutusasiakkaat. Halutessasi voit myös perinteisen lähivastaanoton lisäksi tehdä etävastaanottoa.

Tarjoamme hyvän varausasteen vastaanottoajoillesi ja mahdollisuuden vaikuttaa itse työpäiväsi rytmitykseen. Kalajoen Terveystalolla on mukava työyhteisö, hienot tilat ja keskeinen sijainti. Lääkäriasiakkuusvastaava huolehtii arjen sujuvuudesta, joten voit keskittyä olennaiseen.

Voit työskennellä joustavasti osa- tai kokoaikaisesti, kuukausipalkalla tai ammatinharjoittajana. Autamme sinua tarvittaessa sopivan työskentelymallin valinnassa. Työt suunnitellaan sinun aikatauluihisi sopivaksi.

Halutessasi voit työskennellä myös muissa alueen Terveystalon toimipaikoissa, kuten esimerkiksi Kokkolassa tai Ylivieskassa. Meillä voit myös suorittaa erikoistumista työterveyshuoltoon tai pätevöityä työterveyslääkäriksi Terveystalolle räätälöidyllä pitkällä kurssilla.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeella tai ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Salla Tornberg p. 050 5924859, salla.tornberg@terveystalo.com

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/jobs/224857-terveystalo-yleislaakari-kalajoki/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer