Lääkehoidosta vastaava sairaanhoitaja, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lääkehoidosta vastaava sairaanhoitaja, Onnikoti Jokipuisto, Helsinki

Tule tekemään työtä kehitysvammaisten parissa ainutlaatuiseen, elämäniloiseen joukkoomme!

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Mihin tulet töihin?
Onnikoti Jokipuisto sijaitsee Helsingissä, Oulunkylässä, hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden läheisyydessä. Jokipuisto tarjoaa yksilöllistä hyvää elämää ympärivuorokautisessa palveluasumisessa sekä yhteisöllisessä asumisessa asuville kehitysvammaisille henkilöille.

Kuka sinä olet ja mitä pääset tekemään?
Meidän moniammatilliseen joukkoomme sopii niin kokenut konkari kuin vasta työuran alkuvaiheessa oleva henkilö. Koulutukseltasi olet sairaanhoitaja. Olet varmistamassa laadukasta ja turvallista lääkehoitoa asukkaille. Vastuullasi tulee olemaan yksikkömme lääkehoito. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu asukkaiden ohjaaminen ja tukeminen arjen asioissa kotona sekä kodin ulkopuolella. Sairaanhoitajana pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään asukkaidemme hyvää hoitoa ja ohjausta vaikuttaen heidän elämänlaatuunsa. Tuntemus kehitysvammatyöstä on etu, mutta aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi kehitysvammaisten kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää.

Miksi tulisit meille töihin?
Meillä jokaista asukasta ja työntekijää arvostetaan, työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa kehitysmyönteisyys ja jokaisella tiimiläisellä ja asukkaalla on mahdollisuus kehittää toimintaa eteenpäin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten Edenredin virike-edun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin.

Työ on 2-vuorotyötä. Työsuhde on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES G22D. TES-palkankorotukset nostavat Yksityisen sosiaalipalvelualan palkkoja. Vähimmäispalkkataulukot nousevat 12,7 prosenttia sopimuskauden aikana.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Valinta voidaan tehdä jo hakuajalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Sanna Paunonen
puh. 040 125 6047 (arkisin klo 8-16)
sanna.paunonen@onnikodit.fi

https://onnikodit.fi/palvelukodit/onnikoti-jokipuisto

Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitseville kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnonkohteet sekä tuen tarpeet.

Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/fi-FI/onnikodit_careers/job/Helsinki-Mikkolantie/Sairaanhoitaja--Onnikoti-Jokipuisto--Helsinki_R0026474