Sähköasentaja, teollisuus, TePi-Service Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tepi-Service Oy hakee ammattitaitoiseen ja innostavaan työporukkaan kunnossapitoalan ammattilaista Iisveden Metsä Oy:n sahan tuotantolinjojen sähkö- ja automaatio kunnossapitoon. Työsuhde on vakituinen ja tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön, jossa kehityt ammatillisesti itsenäisten ja vastuullisten työtehtävien parissa.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, yhdessä mekaanisen kunnossapidon kanssa. Tehtäviin kuuluu tuotantolinjojen kunnossapito, vikojen korjaus, ennakoiva kunnossapito, modernisoinnit ja tuotannon kehittäminen.

Erittäin ammattitaitoinen henkilökuntamme perehdyttää tehtävään, mutta olisi hyvä jos Sinulla olisi aiempaa kokemusta teollisuuden tuotantolinjojen sähkö- ja automaatiokunnossapidosta/teollisuusautomaatiosta. Toivomme, että osaat lukea sähkö- ja automaatiopiirikaavioita. Oma-aloitteisuus, joustavuus ja kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa edellytetään tehtävissä. Hyvä suomen kielen taito sekä toimisto-ohjelmien perusasiat (excel, word. jne) tulee olla hallussa.

Tutustu avoimeen tehtävään ja työnantajaan TE-live -tallenteesta. Löydät tallenteen osoitteesta https://te-live.fi/lahetykset/VuYd6wy7n
YouTube https://www.youtube.com/watch?v=1KyHkEe6VKQ

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti kun oikea henkilö on löytynyt!
Lisätietoja tehtävistä antaa Teemu Pirkkala, 040 529 4720.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:teemu.pirkkala@tepiservice.fi