Kesätöihin puhtauspalveluihin, Savon Talohoito STH Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kesäsiivoojia haussa, tule mukaan raikkaaseen tiimiimme! Etsimme ahkeria kesätyöntekijöitä puhtauspalveluihin vahvistamaan tiimiämme kesälle 2024. Työt kestävät toukokuusta - syyskuuhun ja työtuntien määrästä ja aloitusajankohdasta voimme sopia yhdessä. Meillä on tarjolla monipuolisia tehtäviä, joissa pääset tuomaan oman panoksesi siisteyteen ja asiakastyytyväisyyteen. Tehtäviisi kuuluu asiakaskohteidemme siisteydestä huolehtiminen. Kohtaat päivittäin asiakkaitamme, joten positiivinen asenne ja hymy huulilla ovat avainasemassa. Olet osa mukavaa ja energistä tiimiämme, jossa autetaan toinen toisiamme. Yhteishenki on meille tärkeää, ja uskomme, että hyvä tiimityöskentely on avain onnistuneeseen kesäkauteen. Mitä toivomme sinulta?
- Positiivista ja reipasta asennetta

- Oma-aloitteista otetta työhön ja halua oppia

- Ajokortti on eduksi, mutta on myös alueita, joissa ei autoa tarvitse.

- Aiemmasta puhtausalan työkokemuksesta on hyötyä tässä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön ja palkan kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Työskentelet innostavassa tiimissä, jossa jokaisella on tärkeä rooli. Saat meillä myös perehdytyksen, opit uusia siivoustekniikoita ja kehität ammattitaitoasi. Lupaamme, että kesän jälkeen olet kerännyt roppakaupalla kokemuksia ja taitoja jatkoa varten. Tule mukaan tekemään kesästä siisti! Lisätietoja tehtävästä mielellään antaa siivoustyönjohtaja Tiina Santanen, tiina.santanen@sth.fi, p. 0440-788 464. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköisen hakulomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Savon Talohoito Oy

Savon Talohoito STH Oy tarjoaa asiakkailleen teknisiä kiinteistöpalveluja, viemärihuoltoa, ulko- ja viheralueiden hoitopalveluja sekä monipuolisia puhtauspalveluja.

Viihtyisät, turvalliset ja toimivat ulkoalueet ovat jokaisen kiinteistöyhtiön paras käyntikortti. STH:n ammattilaisten hoitamat piha-alueet lisäävät asukkaiden viihtyvyyttä ja tekevät arjesta helpomman sekä turvallisemman.

Siistissä ja säännöllisesti puhtaana pidettävässä ympäristössä on mukava asua. Me pidämme huolta siitä, että rappukäytävä ja yleiset tilat pysyvät sopimuksen mukaisessa, siistissä kunnossa. Ammattitaitoisten työntekijöidemme ja nykyaikaisten siivousvälineiden ja menetelmien avulla kiinteistöjen peruspesut, vahaukset ja suursiivoukset järjestyvät nopeasti ja luotettavasti.

Toimivilla kiinteistöpalveluilla luomme edellytykset asiakkaidemme sujuvaan arkeen olipa kyse asumisesta tai yritystoiminnasta. Kiinteistöjen hoito on meille kunnia-asia!

Olemme osa PHM Groupia, joka työllistää yli 7 000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 570 miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimimme myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/kesatoihin-puhtauspalveluihin/Zvrw3e