Kesätöihin ja/tai keikkalaiseksi lastenkotiin, Tuikkula Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tällä hetkellä joukkoomme keikkalaisia ja ohjaajien kesälomasijaisia.

Työ on kolmivuorotyötä. Vuorot suunnitellaan etukäteen jaksotyön periaatteiden mukaisesti. Työ on monipuolista ohjaajan työtä Tuikkulan lastenkodeilla Kokkolassa. Hakijalta vaadittava koulutus: lähihoitaja, nuoriso- ja yhteisöohjaaja, sosionomi, sairaanhoitaja tai yhteisöpedagogi. Ajokortti on välttämätön. Työkokemus, hygieniapassi, voimassaoleva ea-koulutus ja lääkkeenantokoulutus katsotaan eduksi.
Keikkatyöntekijänä pääset itse vaikuttamaan mitkä tarjotuista työvuoroista teet.

Lastensuojeluyksikkömme sijaitsevat rauhallisilla omakotitaloalueilla Kokkolassa. Yksiköt ovat kodinomaisia perustason yksiköitä, missä asuu max 7 sijoitettua lasta/ nuorta, iät voivat olla 0-17 vuoden välillä. Ohjaajat toimivat lasten arjessa ja juhlassa kasvatushenkilöinä. Ohjaajien töihin kuuluu kokonaisvaltainen lasten ja nuorten ohjauksesta ja neuvonnasta huolehtiminen, mutta myös mm. kodinhoidollisia töitä ja kuljetustehtäviä jne.

Tuikkula Oy on toiminut lastensuojelualalla jo yli 20 vuotta. Meillä on pitkäaikainen kokemus toimia sosiaalialan työnantajana.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukset cv-liitteineen e-maililla tmj.tuikkula(at)gmail.com. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi haetko keikkatyötä vai kesälomasijaisuutta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tmj.tuikkula@gmail.com