Metallityöntekijä, OSTP Finland Oy Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yrityksen kehitykseen vastataksemme, etsimme

METALLITYÖNTEKIJÖITÄ

Etsimme tuotantolinjoillemme joustavia ja ahkeria metallityöntekijöitä useisiin eri työtehtäviin. Voit olla urasi alussa tai jo kokenut konkari, mutta haluat kehittyä uusien työtehtävien myötä ja hyvien työkavereiden opastuksella. Tarvitsemme useille eri tuotantolinjoille-/koneille tai tuotteiden työstövaiheisiin osaajia. Metallityöntekijänä vastaat oman alueesi päivittäisen tuotantotavoitteen saavuttamisesta ja laadukkaasta työjäljestä asiakkaidemme parhaaksi. Vastaat omaan työhösi kuuluvasta raportoinnista, työturvallisuudesta, siisteydestä ja järjestyksestä. Tarjolla olevia tehtäviä on useissa eri työaikamuodoissa.

KETÄ ETSIMME?

Olet oma-aloitteinen, luotettava ja oikealla asenteella varustautunut ammattilainen. Motivoidut, kun pystyt vaikuttamaan työn sujumiseen ja laadukkaaseen lopputulokseen asiakkaidemme parhaaksi. Et ole valmis tinkimään työturvallisuudesta ja laadusta. Olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sillä teet yhteistyötä monien ihmisten kanssa. Kykenet ymmärtämään laajempia kokonaisuuksia, jotta pystyt ratkomaan eteen tulevia ongelmia yhdessä muiden kanssa. Olet valmis panostamaan omaan kehittymiseesi ja ammatilliseen osaamiseesi myös jatkossa.

EDELLYTÄMME

- Tehtävään soveltuvaa ammatillista peruskoulutusta ja/tai työkokemusta.
- Oppisopimus on mahdollinen, jos olet ammattiopintojesi loppusuoralla.
- Kokemus metallialalta tai harrastuneisuus metallitöistä/korjaustöistä lasketaan eduksi.
- Riittävän hyvää suomen- ja/tai ruotsinkielentaitoa.
- Tietotekniikkataitoja
- Työturvallisuuskorttia

Kiinnostuitko mahdollisuudesta vakavaraisessa ja turvallisessa yrityksessä, jossa pääset osaksi mukavaa työyhteisöä? Tartu tilaisuuteen ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi. Haastatteluja tehdään ja tehtäviä täytetään jatkuvasti tarpeen mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.ostp.biz/ostp-career/open-applications/