Keittiömestari, Tampereen Juhlamylly Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keittiömestari Ravintola Myllärit, Tampere

Ravintola Myllärit etsii idearikasta ja ammattitaitoista keittiömestaria.

Myllyn rustiikkinen henki ja puhtaista raaka- aineista suurella sydämellä rakennettu ruokatuote saa kiitosta asiakkailta ilta illalta, ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan Myllyn tuleviiin vuosiin!

Ravintola Myllärit on ylpeästi yksityinen ravintola, kivenheiton päässä Nokia Areenalta sekä Tampere- talolta. Tunnelmalliseen rakennukseen mahtuu jopa 250 vierasta viihtymään yhden katon alle, kahteen kerrokseen. Arkisin tarjoilemme lounasta noutopöydästä ja iltaisin herkkuja rennossa À la cartessa. Tiloissamme järjestetään paljon perheen juhlia sekä yritysten illanviettoja.

Haluamme, että suhtadut intohimoisesti hyvää ja laadukkaaseen ruokaan sekä tietysti ruoan yhdistämiseen viinin kanssa. Kaipaamme avointa ammattilaisen asennetta, sekä halua viedä tuotettamme suurella sydämellä eteenpäin. Olet ripeä, mutta huolellisen tarkka ruokatuotteen tiimoilta ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Olet myös hyvä delegoimaan ja pääsi pulppuaa uusia ideoita koko ajan. Mieluiten sinulla on min. 3 vuotta kokemusta vastaavista työtehtävistä, joko täällä Suomessa tai ulkomailla.

Keittiömestarin kapula siirtyy vanhalta mestarilta kesällä ja uusi henkilö ottaa koko keittiön toiminnat haltuun elokuussa kun avaamme kesätauon jälkeen. Toiveissa on, että uusi mestari pääsee kanssamme tekemään jo jotain vuoroja touko- kesäkuussa.

Soitathan Hannalle numeroon 040- 8200030, jos haluat lisätietoa tai laitat lyhyen
hakemuksen tulemaan osoitteeseen hanna.tiitola@myllarit.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:hanna.tiitola@myllarit.com