Digilääkäri opiskeluterveydenhuoltoon, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaisiko työ ainutlaatuisessa opiskeluterveydenhuollossa korkeakouluopiskelijoiden hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn hyväksi? Työ, jonka tulokset näkyvät vuosien päähän.

Haemme yleislääkäriä YTHS:n digitaalisiin palveluihin vakituiseen tehtävään. Työtä voi tehdä etänä, palvelupisteestä käsin tai hybridimallilla. Voit ehdottaa sinulle sopivaa työskentelymallia sekä työskentelyjaksoa ja viikkotyöaikaa.

Digilääkärin työ sisältää etävastaanottoja opiskelijoiden kanssa, reseptien laatimista ja oman henkilöstön konsultointia. Jos olet kiinnostunut mielenterveystyöhön painottuvasta tehtävänkuvasta, kerrothan siitä meille. YTHS:llä on myös digitaalinen mielenterveysklinikka, jossa opiskelijoiden hyväksi työskentelee moniammatillinen tiimi.

Katsomme eduksi digilääkärin tehtävässä kokemuksen etä-, matkailu- tai ratkaisulääkärinä toimimisesta sekä erityistuntemuksen ihosairauksista ja/tai allergioista.

Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen, säännöllistä koulutusta, asiantuntevan työyhteisön tuen ja hyvät työskentelyvälineet.

Lääkärimme kertovat saavansa iloa opiskelijoiden hyväksi työskentelystä ja arvostavansa hoitoon hyvin sitoutuvia asiakkaita. Tutustu artikkeliin, jossa yleislääkärimme Tiina ja Sara kertovat työstään YTHS:llä.

Meille on tärkeää, että työn ja vapaa-ajan yhdistäminen on helppoa; päivät päättyvät ajallaan ja illat sekä viikonloput ovat vapaa-aikaasi. Kokoaikaisen lääkärin työaika on 38,25h/vko. Lääkärimme kuuluvat joustavan vuosityöajan piiriin. Meillä lauantait eivät kuulu lomalaskentaan. Meillä on käytössämme myös ePassi Flex -virkistysetu ja kattavat työterveyspalvelut.

Työehtojen ja palkkauksen suhteen noudatamme YTHS:n ja Suomen Lääkäriliiton välistä sopimusta. Tehtäväkohtainen palkkahaitari yleislääkäreillämme on 6114-6738 ja erikoislääkäreillämme 6794-7488 euroa kuukaudessa. Kuukausipalkka voi sisältää lisäksi henkilökohtaisen palkanosan 6-24 %. Lääkärintodistuksista ja -lausunnoista maksetaan TES:n mukaisesti.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan työstä lisää, olethan yhteydessä digitaalisten palvelujen ylilääkäri Aleksi Schreyhin puhelimitse 041 730 8256 tai sähköpostitse aleksi.schrey@yths.fi. Voit myös jättää yhteystietosi alla olevan linkin kautta viimeistään 11.3, niin Aleksi on sinuun yhteydessä.

YTHS vastaa korkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuollon palveluista sekä terveyden edistämisestä. Vastaamme noin 290 000 opiskelijan palveluista yli tuhannen ammattilaisen voimin. Tavoitteena on taata laadukas opiskeluterveydenhuolto helposti ja nopeasti kohdennetun palveluvalikoiman, positiivisen asiakaskokemuksen ja osaavien ammattilaisten avulla. YTHS tunnetaan yhdenvertaisena, rohkeana ja välittävänä toimijana, joka tuottaa tehokkaasti sille annetut lakisääteiset tehtävät ja sopeutuu nopeasti toimintaympäristön muutoksiin. Opiskeluterveydenhuollon asiantuntijana YTHS:llä tehdään työtä, jonka tulokset näkyvät vuosien päähän. Lisätietoja: WWW.YTHS.FI.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:aleksi.schrey@yths.fi