Keittiön vuoromestari, Pepper Catering Oy, Nokia,, Pepper Catering Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keittiön vuoromestari vastaa käytännön toiminnasta, rutiinien sujuvuudesta, työohjeiden ja reseptiikan noudattamisesta, inventaarioista, sekä ruokien ja oheistarvikkeiden pakkaamisesta tarjoilukeikoille eli arjen tyylikkäästä pyörittämisestä yhdessä keittiöpäällikön ja toisen vuoromestarin kanssa.

Etsimämme henkilö on ennen kaikkea hyvä kokki, joka omaa järjestelmällisen työotteen, on joustava ja sietää aika ajoin pientä kiirettä. Luovuuttakin saa löytyä, sillä kehitämme valikoimaamme asiakkaiden toiveiden ja trendien mukaisesti.
Etsimme esihenkilöä, joka pystyy ohjeistamaan työntekijöille, mitä tehdään ja milloin, ja omaa terveen maalaisjärjen. Toivomme, että henkilöllä olisi takana esimieskokemusta keittiötyöstä.

Mitä sinulle tarjoamme?
Hyvän ja ammatillisesti pätevän tiimin, nykyaikaiset puitteet ja laitteet, kattavan perehdytyksen, takuutunnit ja laajan työterveyshuollon, unohtamatta mahtavia henkilökuntaetuja.

Palkka on myös sovittavissa, uskallamme luvata että se on varmasti kilpailukykyinen!

#pirkanmaa #nokia #tampere #kangasala #ylöjärvi #pirkkala #akaa #vuoromestari #vuoropäällikkö #vuoroesimies #esimies #kokki #suurtalouskokki #cateringkokki #catering #pitopalvelu
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jani.ruohonen@peppercatering.fi