Kesätyö: Muurarin apulainen, NJC Henkilöstöpalvelut
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme kesäsesonkiin osaavia MUURARIN APULAISIA asiakasyritystemme rakennustyömaille Ouluun.

Muurarin apulaisen tehtäviin kuuluvat mm. muurauslaastin valmistus, satelliitissa työskentely, tiilien kantaminen ja leikkaaminen sekä mahdollisesti alamiehen työt.

Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, 18 vuoden ikää sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on eduksi, tarvittaessa kuitenkin autamme kortin hankinnassa.

Haemme työntekijöitä niin pidempiin kuin lyhyempiinkin toimeksiantoihin. Työn kesto määräytyy asiakasyritystemme tilausten mukaisesti, mutta toivomme, että kesäaikaan työntekijöillä on mahdollista työskennellä tarvittaessa kokoaikaisestikin (40 h/vko). Työaika on arkisin pääsääntöisesti klo 7 - 15.30.

Lisätietoja rekrytointitiimiltä arkisin klo 9-15.30, puh. 044 7051 444.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa yli 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/ .

Kurkkaa vielä tästä https://www.youtube.com/watch?v=m1jmvvKxUZE video NJC:stä!

NJC - Aidosti ammattilainen
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://njc.likeit.fi/apply/44124468